HP Compaq Presario CQ58-105SQ

HP Compaq Presario CQ58-105SQ e un laptop de ultimă generație care e foarte capabil în sarcini de tip office și vine ca o alternativă la modelul CQ58-100SQ. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu ar trebui să vă preocupe prea mult faptul că are doar 2GB memorie RAM deoarece la nevoie se mai poate adăuga. Eu aș recomanda un astfel de laptop mai mult celor care vor un calculator ieftin util la navigat pe Internet și vizionat de filme.

Poze

HP CQ58-105SQ e un model Compaq care are un ecran de 15,6 inci cu o rezoluție de tip HD+ care va fi ideală vizionării filmelor HD. E un model de culoare neagră și ca aspect nu e foarte diferit de seria CQ58. Greutatea sa e una normală de 2,5 kilograme și bateria e una de 6 celule care va ține undeva la maxim 3 ore.

Din față
Tastatura

Specificaţii tehnice

CQ58-105SQ e un model destul de bun deoarece vine cu un procesor Intel Celeron B820 care e un model dual core cu cip grafic integrat model Intel HD Graphics. Memoria RAM e de 2GB și poate fi mărită undeva la maxim 8 printr-un upgrade, dar trebuie știut că mai e disponibil doar un slot liber. Vine cu numeroase porturi printre care aș menționa HDMI, USB, VGA și bluetooth. Din cauza disponibilității acestor porturi cred că laptopul ar fi bun și ca model business pentru un om de afaceri la început de drum.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă deloc mult; bateria ține undeva până la 3 ore; garanția poate fi mărită pe bani puțini; capacitatea hardului e una mare de 500 de giga; memoria poate fi mărită la mai mult de 2 giga; nu are tastatură numerică și asta vă ajută deoarece o să aveți tastele deloc înghesuite; vine cu un sistem de operare provizoriu numit Free DOS, dar nu o să-l puteți folosi la ceva, ci doar la confirmarea că laptopul funcționează.
Contra: nimic deoarece are un preț foarte mic.

Concluzie

În opiniea mea acest model e unul bun și fiind de la HP eu cred că e mai bun decât un Acer cu niște componente similare deoarece HP e un brand american și poate că latopurile lor sunt realizate cu o atenție mai mare și din niște materiale mai bune. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest model și ce poate.

Te-ar mai putea interesa