≡ Meniu

HP Compaq Presario CQ57-409SQ

Chiar dacă vine cu procesor i3 380M, acest laptop HP Compaq Presario CQ57-409SQ e unul al anului 2012 care se recomandă prin performanța office excelentă și construcția robustă. E un notebook office-business și cu siguranță va fi apreciat de cei care nu sunt pasionați de jocuri, dar și de oamenii de afaceri care doresc să-și doteze angajații cu tehnică de calcul la zi. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești un laptop cu o deosebită fiabilitate. Garanția de 12 luni nu cred că ar trebui să te preocupe prea mult pentru că există posibilitatea măririi ei la 3 ani, iar deoarece e de doar un an prețul e ceva mai mic.

Poze

Se poate vedea că arată precum modelul CQ57-407SQ și că este de culoare neagră. Nu vine cu tastatură numerică, însă așa cred că o să tastați mai bine deoarece nu o să vă mai încurce prea mult tastele din partea dreaptă. Din prima imagine se poate observa că laptopul e inscripționat cu logo-ul Compaq și asta îl prinde destul de bine pe laptop.

Capac

Deschis

Specificaţii tehnice

După cum spuneam în introducere, vine cu procesor i3-380M care e un dual core. Trebuie spus și că are doar 2 giga de RAM, dar acest lucru nu cred că o să vă deranjeze prea mult dacă o să-l folosiți la sarcini de tip office. Ecranul e unul de 15,6 inci și are o rezoluție de tip HD+ care o să vă ajute la vizionarea filmelor de tip HD. Despre filmele Blu-ray la calitate 1080p trebuie spus că nu pot fi rulate de acest laptop deoarece placa video e un Intel HD cu capabilități doar HD. Bateria ține destul de mult deoarece e cu 6 celule și greutatea e una normală de circa 2,5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; prețul nu e unul exagerat; vine cu numeroase porturi utile printre care aș menționa bluetooth, HDMI și VGA.
Contra: nu vine cu OS ceea ce e un minus pentru laptopurile destinate zonei office; ecranul e unul foarte clar și asta deoarece are rezoluție mare și tehnologie de tip LED.

Concluzie

CQ57-409SQ face parte din seria CQ57 și nu am decât cuvinte de laudă despre el. Arată foarte bine și se comportă la fel de bine. Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă vă recomand clipul de alături care e foarte bun și un preview foarte reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu