HP Compaq Presario CQ57-406SQ, laptop office ieftin

HP Compaq Presario CQ57-406SQ e un super laptop la un super preț deoarece în momentul de față vine cu o reducere de 200 lei, bani care pot fi investiți cu cap într-un maus HP XA964AA, o geantă HP RF733AA 16″ sau un router D-Link DIR600. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook extraordinar cu o garanție de 2 ani la care poți adăuga extra garanție.

Aspect

Din câte se poate vedea, notebook PC-ul e unul negru cu un ecran de 15.6 inci (va încăpea numai bine în geanta recomandată mai sus). Din păcate nu are tastatură numerică deoarece seria CQ57 e un special realizată așa încât să fie economică și ergonomică.

Capac
Deschis

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Intel Celeron B815 care are două nuclee și un cip grafic Intel HD incorporat care va facilita vizionarea fără sacadări a filmelor HD. Pe partea de memorie RAM are 2GB – o capacitate mai mult decât suficientă pentru un laptop office, iar dacă vreți mai mult atunci puteți adăuga fără probleme. Din păcate, pe partea de soft nu stă prea bine deoarece e chel, adică nu are Windows. Dar, având unitate optică o să puteți instala fără probleme Windows 7 sau 8.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea modelului de față ar fi prețul, portabilitatea (bateria ține peste 4 ore, iar greutatea e de circa 2.5 kilograme) și brandul. Despre ecran se poate spune că e unul deosebit de clar datorită rezoluției mari și a LED-urilor din care e făcut. Astfel, filmele HD se vor putea vedea fără vreo pierdere de detaliu.
Contra e doar că nu are Windows.

Concluzie

Dacă folosești PC-ul pentru navigat pe Internet, muzică și filme atunci modelul de față ar fi numai bun. Singurul lucru care mai trebuie făcut e instalarea sistemului de operare deoarece HP nu îl livrează cu așa ceva, lăsând la opțiunea ta dacă vrei Windows sau Linux pe el. Despre cum arată se poate vedea mai bine din preview-ul de alături care e unul deosebit de reușit.

Te-ar mai putea interesa