HP Compaq Presario CQ56-211SQ

Un laptop foarte bun şi ieftin de la HP este acest laptop HP Compaq Presario CQ56-211SQ care arată destul de bine după vedeţi în pozele de mai jos. Nu este un laptop foarte performant ci mai degrabă suficient de performant pentru un sistem de operare Windows 7, pentru aplicaţii de tip Office sau pentru a viziona filme HD. Vine ca alternativă mai performantă la modelul CQ56-209SQ care are procesor AMD. Dacă vreți un laptop cu Windows optați pentru un HP Presario CQ56-219. Tastatura este destul de ergonomică iar materialul din care este realizat laptopul este unul destul de bun.  Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis 3
Ecran

Specificaţii tehnice

Are un procesor Intel T4500 care este un model de tip Dual Core cu tehnologie 32 nm, frecvenţă de 2,3 GHz şi cache de 1 MB. Ecranul HD BrightView de tip LCD cu LED are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli la o diagonală de 15,6 inci. Memoria RAM DDR are o capacitate de 3 giga dispusă pe două sloturi. Acesta poate fi upgradată până la 4 giga şi este destul de performantă deoarece are o frecvenţă de 1333 MHz.

Hard disk-ul Serial ATA are o capacitate de 320 de giga la o viteză de 5400 de rotaţii pe minut. Placa video este una de tip integrată model Intel GMA 4500M care are suport HD pentru filme şi se descurcă destul de  decent în jocuri mai vechi. Nu este o placă video pentru jocuri, ci întraga configuraţie este una mai mult Office sau multimedia.

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web cu microfon integrat, trei porturi USB 2.0, port VGA, intrare audio, reţea RJ-45, Wi-Fi dar nu are cititor de amprente, bluetooth sau modem.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are tastatură numerică, touchpad cu scroll, bateria de 6 celule are o autonomie de circa 2 ore şi ceva, cântăreşte doar 2,5 kilograme, sistem de operare Free DOS, procesor Dual Core, suficientă memorie RAM, memoria RAM are 1333 MHz, hard disk destul de mare, multe usb-uri, port VGA pentru conectarea unui monitor pentru vizionarea de filme de pe laptop, ecran LED care oferă un contrast foarte bun şi este destul de ieftin.

Ca minusuri: pentru un astfel de preţ nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop HP numit Compaq Presario CQ56-211SQ se adresează celor ce vor un lapto ieftin şi bun şi nu unul foarte scump sau complex. Chiar dacă este un model mai simplu din punct de vedere al configuraţiei, vă poate uşura viaţa de zi cu zi deoarece are memorie RAM de 1333 MHz care nu o găsim nici pe laptopurile mai scumpe peste 2.000 de lei. Este un model ideal pentru cei ce vor un gadget pentru vizionarea de filme și pentru navigare web.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Compaq Presario CQ56-211SQ”

  1. Mi-am luar acest model cand a fost la reducere si nu regret decizia deoarece se comporta aproape impecabil. Eu l-am luat ca laptop pentru birou si la 1600 le inu cred ca puteam avea mari pretentii.

Comentariile sunt închise.