HP Compaq Presario CQ56-209SQ

Un model de laptop HP ieftin şi destul de performant este acest laptop HP Compaq Presario CQ56-209SQ care vine cu procesor Dual Core de la AMD, 3 giga de RAM şi placă video integrată cu suport HD. Are un preţ undeva la 1.229 lei, şi cred că este un preţ motiv având în vedre ce poate să facă. Vine ca o alternativă la modelul HP Compaq Presario CQ56-211SQ care are procesor Intel şi placă video tot de la Intel. După cum vedeţi în pozele de mai jos, modelul arată foarte bine având o suprafaţă semi-lucioasă pe care din păcate se văd oarecum amprentele.

Poze

Deschis 3
Ecran

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor AMD model Athlon II P360 care are o frecvenţă de 2,3 GHz, cache de 1 MB şi tehnologie 45 nm. Display-ul BrightView de tip HD LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Deci poate fi şi un laptop multimedia iefitn pentru filme şi nu numai.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 este de 3 giga la o frecvenţă de 1333 MHz şi poate fi upgradată până la 4 giga. Spaţiul de stocare al hardului este de 320 de giga la o viteză de 5400 de RPM. Acesta este unul destul de performant şi silenţios deoarece este unul de tip Serial ATA.

Are o placă video integrată ATI Mobility Radeon HD 4250 care poate reda filme HD iar jocurile mai vechi de 2009 rulează fără probleme. La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii are unitate DVD, cameră web, difuzoare stereo, microfon incorporat, trei usb-uri 2.0, intrare audio, reţea RJ-45, Wi-Fi şi port VGA.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are touchpad cu scroll, destule porturi, tastatură numerică, sistem de operare Free DOS, cântăreşte doar 2,5 kilograme, bateria de 6 celule are o autonomie decentă, design-ul foarte reuşit, tastatură ergonomică, ecran LED, memorie RAM de 1333 MHz.

Ca minusuri: nu are modem şi bluetooth pentru un aşa preţ.

Concluzie

Acest laptop HP numit Compaq Presario CQ56-209SQ este unul destul de bun pentru un aşa preţ. Dacă vă plac jocurile, nu prea aş recomanda acest laptop ci mai degrabă unul cu placă video dedicată, dar un FIFA sau un NFS ar merge pe acest laptop. Având în vedere că are destul de multă memorie RAM puteţi instala un sistem de operare Windows 7 pe 32 de biţi sau 64 ed biţi.

Te-ar mai putea interesa