HP Compaq MicroTower, desktop PC la ofertă cu imprimantă cadou

Actualizare: HP Compaq MicroTower face parte din promoția desktop PC-uri în pachete promoționale cu Windows 8 și 400 de lei discount. Astfel, pe lângă faptul că primești cadou un multifuncțional HP Deskjet 1050A All-in-One, ai la dispoziție un pachet cu Windows 8 la preț foarte bun.

Articolul din 8.12.2012
Dacă vrei un calculator bun pentru afacerea ta sau pentru acasă atunci îți recomand un sistem desktop PC HP Compaq MicroTower care vine simplu sau cu monitor. Monitorul HP lv2011q nu e la fel de bun ca HP Pavilion 22xi, dar tot e bun. Modelul fără monitor are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un desktop cu procesor AMD E1-1200, cip grafic ATI Radeon HD 7310 și sistem de operare preinstalat (Ubuntu Linux). Sistemul cu care vine e un soft bun și dacă nu vă place atunci puteți trece pe Windows foarte rapid.

Poze

Compaq CQ2900 e un desktop nou care vine în sprijinul celor care vor o soluție simplă pentru a naviga pe Internet, asculta muzică sau viziona filme. E un model de culoare neagră care vine la pachet cu mouse și tastatură, iar varianta „premium” care și monitor. Carcasa e una de tip microtower și are frontal multe porturi, dar și card reader.

Carcasa
Porturi frontale

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul deosebit de puternic fiind vorba despre un E1-1200, iar acest procesor are atașat și un cip grafic HD 7310 care e capabil să redea fluent filmele HD. Procesorul despre care ziceam anterior e un model nou care e întâlnit pe laptopurile de 11 inci, dar și pe alte PC-uri ultraportabile. Vine cu foarte multe porturi printre care se numără DVI, VGA și USB. Primele două porturi vor facilita conectarea oricărui tip de monitor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; e realizat de un mare brand, iar componentele cu care e făcut sunt atent selecționate; vine la pachet cu periferice; garanția poate fi extinsă până la 3 ani pe bani puțini; carcasa e una care arată foarte bine, iar greutatea ei e una mică de 5 kilograme.
Contra: are doar 2 giga de memorie RAM, dar trebuie subliniat că Windows 7/8 rulează perfect pe acest PC.

Concluzie

HP Compaq CQ2900 vine ca o alternativă la netbook-uri ori laptopuri și e special destinat acelora care nu sunt pasionați de jocuri. Nu trebuie să vă preocupe că nu are 4GB memorie RAM ori că nu are unitate DVD deoarece aceste lucruri nu sunt necesare. Puteți să vă instalați foarte simplu și rapid Windows-ul de pe stick și DVD-un nu are absolut nicio utilitate.

Te-ar mai putea interesa