HP Compaq CQ58-d50SQ, laptop cu tehnologie AMD

HP Compaq CQ58-d50SQ vine ca o alternativă cu AMD la HP CQ58-D0 care vine cu procesor și placă video Intel. Se poate spune că CQ58-d50SQ e cel mai ieftin laptop de pe piață cu procesor AMD, iar despre asta vă puteți convinge aici.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar componentele cu care se laudă sunt procesorul AMD dual core model E1-1500, placa video Radeon HD 7310 și cei 4 giga de RAM.

Aspect

Vine cu aceleași caracteristici estetice precum restul seriei seriei CQ58, iar acest lucru se poate vedea din imagine. Culoarea e una neagră, iar ecranul e unul de 15.6 inci cu o rezoluție HD numai bună pentru filmele 720p.

Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor AMD E1-1500 cunoscut pentru faptul că are un consum redus de energie. Iar, placa video Radeon HD 7310 e mult mai bună decât una Intel HD… acest lucru putând fi văzut în clipul de alături.

Memoria RAM e de 4GB (se mai pot adăuga 4 așa încât să aveți 8 în total) și în opinia mea e mai mult decât suficientă deoarece Windows 8 are nevoie de 2GB pentru a funcționa ireproșabil. Windows XP nu va rula pe acest laptop deoarece laptopul suportă doar sisteme de operare pe 64 bit.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; poate fi utilizat cu succes pentru scopuri business cât și pentru acasă; bateria ține undeva la 3-4 ore, dar asta depinde și de cum folosiți laptopul; vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat pentru laptopurile sale calitative.
Contra: nu vine cu sistem de operare, dar deoarece are unitate optică o să vă fie foarte ușor să instalați pe el un OS pe 64 bit.

Concluzie

Fără dar și poate acest laptop e unul dintre cele mai ieftine de pe piață, iar caracteristicile sale tehnice sunt apte chiar și pentru jocuri… lucru care poate fi văzut din clipul de mai sus.
Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături care e unul deosebit de reușit, iar din acest preview o să vă putețo familiariza mai bine cu notebook-ul.

Te-ar mai putea interesa