HP Compaq CQ58-D00SQ, laptop office cu Celeron

HP Compaq CQ58-D00SQ e un notebook PC foarte bun pentru sarcini office deoarece e dotat cu un procesor Celeron și 4GB memorie RAM. Ecranul său de 15,6 inci e unul foarte bun chiar și pentru filme HD deoarece are o rezoluție de 1366×768 pixeli. Datorită caracteristicilor amintite anterior aș zice despre acest model că e unul perfect pentru cineva care vrea un laptop simplu pentru la școală sau ceva de genul.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop fără sistem de operare, dar cu unitate optică așa încât să poți instala ce vrei pe el.
Am pus alături o imagine așa încât să poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

Din față
Din față


Dacă e să detaliem specificațiile tehnice atunci vedem că acest model e unul cu procesor Celeron B830, 4GB memorie RAM și placă video Intel HD. Această placă video (cip grafic, mai corect spus) e una foarte capabilă în a reda filme HD. Iar, laptopul fiind dotat cu 4GB memorie RAM o să puteți să rulați orice fără sacadări, același lucru fiind valabil și legat de Windows 7 ori 8.1.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul, performanțele decente și că nu costă deloc mult. Dacă ne gândim bine atunci vedem că nici bateria nu e una rea deoarece vorbim despre una cu 6 celule care ține undeva la 3-4 ore. Cu ajutorul acestei baterii, dar și a greutății mici de 2,4 kilograme acest laptop are o portabilitate peste medie, lucru care e un alt avantaj al acestui model.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu are procesor Pentium ori i3, dar e bine și așa.

În rest, pot să spun despre acest model că e unul de top… dacă e să vorbim despre editare documente și navigat pe web. Adevărul e că nici nu ai nevoie de mai mult.
Dacă te interesează mai mult detalii vizuale atunci poți vedea preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa