HP Compaq CQ58-D0, HP CQ58-D0, laptop office

HP Compaq CQ58-D0 e unul dintre cele mai ieftin și bune laptopuri ale momentului și în acest moment e disponibil cu procesor Celeron sau i3. De aceea are și prețuri diferite, varianta de bază având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». La ofertă le găsiți aici și vă asigur că nu o să le găsiți niciunde mai ieftine.

Aspect

Aspectul acestui laptop HP CQ58-D0 e caracteristic seriei CQ58, iar acest lucru poate fi observat din imaginea de alături, dar și din clipul de la final. Ecranul e unul de 15.6 inci și e foarte bun pentru filmele HD. Acest ecran nu are nici un impact negativ asupra portabilității deoarece aceasta e foarte bună. Bateria ține undeva la 4 ore, iar grautatea e de 2.4 kilograme.

Din față

Caracteristici tehnice

Modelul CQ58-D0 e unul care vine cu procesor Celeron B830 sau i3-3110M. Iar, memoria RAM e de 4GB (la nevoie se poate pune până la maxim 8GB) ceea ce e foarte bine deoarece Windows 8 va rula fără sacadări… normal că recomand doar Windows 8 pe 64 biți deoarece altceva nu o să meargă pe el.
Hardrul e unul capacitiv de 500 GB, iar asta e bine deoarece așa o să aveți suficient spațiu pentru a colecționa muzică, filme și poze.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine în două configurații așa încât să puteți alege modelul preferat sau pentru care aveți buget; are unitate optică – un lucru tot mai rar întâlnit; datorită faptului că nu are tastatură numerică, tastatura e mai ușor de folosit.
Contra: nu vine cu sistem de operare preinstalat și trebuie subliniat faptul că pe el merge doar sistemul de operare mai sus amintit.

Concluzie

Pe piață sunt multe modele de laptopuri ieftine, dar eu m-aș orienta înspre acesta deoarece are configurația optimă pentru a rula cel mai nou Windows. O să găsiți modele și mai ieftine, dar care vor avea doar 2GB memorie RAM, iar pe 2GB Windows nu merge prea bine.
Despre cum arată puteți vedea mai bine din clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa