HP Compaq CQ58-309SQ, laptop office

Actualizare: Laptopul HP Compaq CQ58-309SQ nu doar are o reducere de 200 lei, ci e oferit drept cadou și un espressor.

Actualizare 9.06.2013: HP CQ58-309SQ are acum un preț redus cu 200 lei. Banii îi poți băga în extensia garanției.

Articolul din 31.05.2013
Dacă ești în căutarea unui laptop pentru școală și nu ai mari pretenții referitoare la dotări atunci acest HP Compaq Presario CQ58-309SQ ar fi o recomandare din partea mea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și e un laptop office cu procesor Celeron B830 de tip dual core, mulți RAMi, hard de 500 și e pe negru.

Aspect

Are un ecran de 15.6 inci a cărui rezoluție este de tip HD, iar tastatura e una fără arte numerică în dreapta. Portabilitatea e una bună deoarece are o greutate de circa două kilograme (nu cu mult peste), iar bateria ține undeva la 3 ore maxim.

Din față

Caracteristici tehnice

Laptopul HP Compaq CQ58-309SQ e unul care vine dotat cu procesor Celeron din generația anterioară, fiind vorba despre un model B830 de tip Sandy Bridge cu două nuclee și cu placă video Intel HD integrată. Memoria RAM e în cantitate de 4GB, iar în opinia mea e mai mult decât suficient pentru ca notebook-ul să funcționeze fără probleme.

Păreri pro şi contra

Îmi place la acest model că e unul foarte ieftin și cu performanțe decente în același timp. Puteți vedea fără probleme filme HD și chiar să vă jucați pe el. Nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză puteți instala ce vă place, dar eu aș recomanda să instalați Windows 8 pe 64 biți pentru ca să vă puteți folosi de toți RAMii.
Lipsa OS-ului e o problemă pentru cei care nu au tangențe cu tehnologia deoarece vor trebui să apeleze la cineva pentru a le instala Windows sau ceva de genul.

Concluzie

În rest, pot spune că e un laptop decent pentru cei care stau pe Facebook, vizionează filme și vizitează diferite site-uri. În cazul în care vreți să faceți editări video sau sarcini care consumă multe resurse va trebui să vă orientați înspre un model multimedia sau ceva de genul. Despre cum arată puteți vedea mai multe detalii din preview-ul de alături care în opinia mea e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa