HP Compaq CQ58-300SQ

HP Compaq Presario CQ58-300SQ e un laptop office pentru cei care for un PC pentru vizionat filme, ascultat muzică și navigat pe Internet. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar pentru acești bani primim un laptop excelent ca și construcție și performanțe. Nu e un model de gaming, dar jocurile de pe Facebook vor rula foarte bine.
Filmele se vor putea vedea foarte bine, iar cu programul VLC os ă puteți viziona chiar și filme 720p fără sacadări. Deci, e numai bun pentru filme seriale… după cum am zis mai sus.

Aspect

E un model de 15.6 inci pe negru, fără tastatură numerică și cu o portabilitate ridicată deoarece are o greutate de sub 2.5 kilograme și o baterie care ține 3-4 ore. Ecranul e unul foarte clar grație faptului că are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli și din acestă cauză o să poți vedea filme HD fără probleme.

Din față
Tastatura

Caracteristici tehnice

Vine dotat cu un procesor Celeron 1000M de tip dual core cu cip grafic Intel HD care facilitează redarea fluentă a filmelor HD. Memoria RAM e de doar 2GB, dar având un slot liber (din două) o să aveți posibilitatea de a adăuga mai mult. În opinia mea nu e nevoie de mai mult de 2-4 giga deoarece Windows-ul nu consumă așa de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; arată bine, iar lipsa tastaturii numerice e un avantaj; portabilitatea e una peste medie; construcția e una foarte robustă și realizată din materiale de calitate cum ne-a obișnuit producătorul din State; garanția poate fi mărită până la 3 ani pe bani foarte puțini; se poate instala foarte rapid un sistem de operare deoarece vine cu unitate optică.
Contra: nu vine cu sistem de operare.

Concluzie

Dacă nu editezi filme ori nu ești gamer profesionist atunci nu ai nevoie de un super laptop, iar acest HP Compaq CQ58-300SQ ar fi mai mult decât bun. Ar fi recomandarea mea pentru un elev sau stundent, sau de ce nu pentru cineva care nu a mai avut un PC până acum. Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată îți recomand preview-ul de alături care e unul foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa