HP Compaq 6200 Pro SFF

Acest sistem desktop PC HP Compaq 6200 Pro SFF e unul de tip business deci vine doar cu configurații de tip Office. Mai precis, vine în cel puțin patru configurații. Deosebirile între ele sunt destul de multe: procesor, memorie RAM, HDD și sistem de operare. Eu vă recomand cel mai accesibil model deoarece are interfață SATA II + 1TB, 4GB de RAM, procesor Dual Core și Linux. Am ales pe acesta deoarece celelalte modele au configurații diferite iar prețurile sunt destul de piperate. Nu vă oprește nimeni să optați pentru Windows 7 pe 64 de biți pentru acesta în special dacă doriți software licențiat. Cel mai accesibil model (cu G630) are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Întregul conținut al pachetului
Doar unitate

Specificații tehnice

Acest desktop vine doar cu procesoare Intel: G630, G620, Core i3 și Core i5. Dar pentru utilizare office nu vă utilitatea unui Core i5, iar un Dual Core e satisfăcător pentru orice tip de aplicație. Placa de bază Intel Q65 e aceeași pe toate cele patru și vine cu un PCI Express x16, două PCI Express x1, un PCI, rețea integrată și sunet integrat. Memoria RAM DDR3 are o frecvență maximă de 1333 MHz și poate fi de 2 sau 4 GB. Dar și hardurile diferă și aveți de ales între două HDD-uri SATA III de 1TB/500GB și două SATA II de 500GB/250GB. Bineînțeles sunt însoțite de periferice HP (mouse optic și tastatură).

E evident faptul că au aceeași carcasă cu: DVD RW, sursă de 240 W, 10 USBuri 2.0, microfon, RJ45, 2 PS2-uri, DisplayPort, VGA etc. Având în vedere că are o sursă așa de mică, nu permite viitoare upgrade-uri hardware și pot spune că vine cu toate porturile necesare mai puțin USB 3.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: construcție eficientă, aveți de ales între patru configurații, vin cu periferice și în funcție de necesități veți face cu siguranță o alegere bună.

Minusuri: lipsa USBului 3.0.

Concluzie

Acest Compaq 6200 Pro SFF de la HP e cea mai accesibilă soluție office/business de la acest producător dar și cea mai compactă deoarece are o carcasă mică care cântărește doar 7.4 kilograme. Pentru a vă face o idee despre al său conținut, v-am postat acele poze mai sus. Dacă doriți să achiziționați câteva desktopuri pentru compania dumneavoastră, vă recomand al doilea model deoarece are Windows preinstalat iar lipsa USBului 3.0 nu va mai fi un minus. Spun asta pentru că USBul 3.0 e bun doar pentru uz casnic și mai precis, atunci când doriți să transferați fișiere foarte mari într-un timp foarte scurt (ca de exemplu pe un HDD extern).

Te-ar mai putea interesa