HP Compaq 6200 Pro MT

Sistemul desktop PC HP Compaq 6200 Pro MT se adresează celor care vor viteză de procesare și nu sunt pasionați de jocuri. Mai precis, acesta reprezintă o soluție office/business de la HP. E disponibil într-o singură configurație care e superioară celor din seria Pro SFF. Are un procesor COre i5 2500, 4GB de RAM, hard disk de 500GB și sistem de operare Windows 7 Professional. Nu e un desktop căruia îi puteți face multe upgrade-uri hardware deoarece are doar o sursă de 320 W, deci îi puteți pune o placă video doar de 64 de biți sau alte. Ideea e să nu fie una care consumă mult, dar și așa nu poate deveni unul multimedia. Configurația actuală e satisfăcătoare pentru vizionat filme HD în special că are o placă video cu suport HD. 6200 Pro MT de la HP are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată
Restul pachetului

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i5 model 2500 de 3.3 GHz. Acesta e însoțit de o placă video Intel foarte bună și oferă cea mai bună viteză de procesare. Placa bază Intel Q65 vine cu rețea integrată, sunet integrat, video integrat, slot PCI, două sloturi PCI Express x1 și un slot PCI Express x16. Spațiul de stocare al acestui PC e de 500GB iar viteza de transfer mare se datorează faptului să e un model SATA III. Alături de aceste primiți atât un mouse optic cât și o tastatură (ambele sunt modele sub marca HP). Bineînțeles acesta au interfață PS2 și nu USB.

Carcasa sa e una de tip Microtower și e dotată cu sursă de 320 W, cititor de carduri avansat, port VGA, serial, mufă combo microfon+căști, zece porturi USB 2.0, intrate/ieșire audio și două PS2-uui. Deci carcasa sa nu e foarte portabilă (cântărește peste 9 kilograme.)

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu cititor de carduri, procesor foarte puternic, spațiu de stocare suficient și memorie RAM de 4 GB care asigură un multitasking excelent în special că sistemul de operare e pe 64 de biți.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest desktop PC poate fi util atât pentru uz casnic cât și pentru a fi folosit la locul de muncă deoarece e un model funcțional și puternic. Se poate observa că s-a optat pentru o carcasă destul de robustă și aerisire foarte bună. Deci poate concura lejer cu cele de la Dell iar alegerea rămâne a voastră în funcție de preferințe și necesități.

Te-ar mai putea interesa