Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Compaq 620

Acest laptop HP Compaq 620 cu procesor Intel Celeron dual core T3100 vine ca o alternativă performantă la un laptop HP 620 cu T3000 despre care am mai scris. Momentan costă 1200 lei. Este cel mai ieftin notebook de “biznis” şi vine cu o autonomie impresionantă datorită procesorului de la Intel.

Plusuri şi minusuri

Plusurile sunt faptul că e un laptop ieftin de business (pentru oameni de afaceri), are HDMI, bluetooth, modem, tastatură antistropi, o autonomie de circa 5 ore, greutate redusă, procesor dual core şi memorie DDR3 la frecvenţa de 1333.
Minusurile ar fi că e puţin cam scump şi că garanţia e doar de 12 luni.

Poze

hp 625

HP 620 Deschis

Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Ac HP Compaq 620 vine cu un ecran de 15,6 inci cu iluminare LED de tip HD BrightView cu o rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli. Procesorul cu care este dotat e un Intel Celeron Dual-Core T3100 la 1,9 giga cu 1 mega cache. Placa video este o Intel GMA 4500MHD care e integrată şi va reda filmele 720p şi 1080p, adică HD şi Full HD. Vine cu RAM 2 giga la frecvenţa de 1333 MHz DDR3 şi suportă maxim 4 giga cu suport dual channel (are un slot de memorie liber). Hard discul este unul de 320 giga la 5400 rotaţii pe minut.
Pe partea de multimedia are unitate DVD, cititor de carduri, boxe mono, microfon integrat, webcam, reţea 10/100 de tip LAN şi WLAN b/g/n. Are modem de 56 kilo, bluetooth, iar pe partea de porturi are 3 usb-uri, express card, VGA, HDMI.
Tastatura este una antistropi, bateria are 6 celule şi ţine vreo 5 ore, iar greutatea laptopului e de vreo 2,3 kilograme.
Laptopul vine la pachet cu o geantă şi cu Linux instalat.

Alternative

Ca alternative ar fi HP 620 cu T3000 care e puţin slab şi HP 625 care este varianta cu AMD, dar AMD e mult mai slab. Dacă ar fi să aleg între un model cu AMD şi unul cu Intel aş alege pe al doilea deoarece procesoarele de la Intel sunt mai performante şi asigură o autonomie de lucru mult mai mare.

Concluzie

Laptopul HP Compaq 620 e un laptop ieftin pentru oamenii de afaceri şi vine la un preţ fără concurenţă.

Jocurile vor merge destul de bine şi dovadă o face clipul Youtube de mai jos.

Cel mai bun sistem de operare de instalat pe HP 620 e Windows 7 pe 32 de biţi. Puteţi instala şi Windows XP, dar s-ar putea să aveţi probleme cu driverele.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Simi

  E de nota 10 fara dar si poate. Daca vreti un laptop office atunci vi-l recomanda cu caldura pentru ca e foarte bun.

 • mimoza

  de aceeasi parere cu simi …….e super si pretul e fff bun …..sunt multumita

 • Naşul

  @Simi, nu chiar de nota 10. Poate de 8.
  @mimoza, prețul e accesibil și laptopul e foarte bun pentru sarcini office.

 • cristina

  sunt f multumita de el …il recomand cu placere

Lasă un comentariu