HP C9V75AA, monitor office cu DisplayPort

Monitorul LED HP C9V75AA e o alegere excelentă pentru cei care vor un monitor de tip business. Poate că nu e cea mai bună alegere pentru utilizatorii office ori multimedia, însă dotările suplimentare (speciale) sunt binevenite. Mă refer la porturile USB dar și la DisplayPort, deci puteți conecta periferice prin intermediul acestui monitor. Dacă vi se pare prea scump, atunci o alternativă cu HDMI și fără porturi USB ar fi ceva mai accesibilă. Nu e nevoie de un port video special dacă nu vă folosiți de rezoluția maximă a monitorului.

Nu e nevoie de un buget mare pentru a avea un astfel de monitor dar mai există și monitoare similare care vă pot fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

Pe partea de caracteristici tehnice oferă: un ecran de 23 de inci, imagine FullHD, aspect lat, contrast dinamic de 5 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170 pe orizontală și 160 pe verticală. Poate că un panou mai bun era binevenit dar nu e nevoie pentru aplicații de unghiuri de vizibilitate mari.

Doar dacă aveți de făcut niște prezentări ori dacă vreți să vizionați un film de la o distanță mare, era nevoie de unghiuri de vizibilitate mari. Și așa unghiurile de vizibilitate oferite de monitoare sunt mult mai mari comparativ cu cele oferite de ecranele laptopurilor. Nu are facilități precum alte monitoare: tuner TV sau boxe integrate.

Ca și porturi are următoarele: VGA, DVI, DisplayPort și 3 USBuri. DisplayPort-ul e ceva mai bun decât portul HDMI, dar din păcate nu orice desktop are o așa ieșire (ține de placa video). Dacă desktopul vostru nu are acel port, e cazul să schimbați ori să cumpărați o placă video mai bună. Consumul de energie nu e o problemă ținând cont că e un LED decent.

Plusuri: fiabilitate, construcție robustă, porturi USB, caracteristici de imagine bune etc.
Minusuri: nu e accesibil.

HP C9V75AA e o alegere foarte bună pentru cei care vor un model fiabil pentru acasă ori la locul de muncă. Acesta se potrivește perfect alături de un desktop .

Te-ar mai putea interesa