HP C9F26AA, monitor LED de 20 inci

Monitorul LED HP C9F26AA e o alegere bună pentru utilizatorii simpli, deci care nu vor imagine 1080p ori cine știe ce caracteristici speciale. Puteți să-l folosiți alături de un desktop office/business deoarece construcția e robustă și fiabilă. Designul său e cel care cunoaștem și de la alte monitoare cunoscute de la acest brand și îmi place chiar și acel suport. Doar după design vă puteți da seama că e vorba de un monitor pentru cei care vor ceva de tip business. Chiar dacă prețul e cam mare pentru un monitor de 20 inci trebuie să știți că nu orice model poate fi o alternativă la acesta.

Aveți nevoie de un buget generos pentru a achiziționa un astfel de model, dar nu oricare poate concura cu acela la capitolul . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

Diagonala de 20 inci e una destul de mare iar imaginea e una HD+, adică e de 1600 cu 900 pixeli. Tehnologia de iluminare LED e prezent mai pe toate modelele noi și altele au panouri chiar mai bune. Timpul de răspuns e de 5 ms care e suficient de mic pentru a beneficia de o imagine clară fără blur. Restul caracteristicilor de imagine sunt: aspectul lat 16 pe 9, contrastul dinamic de 3 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate bune și altele.

Nu dispune de tuner TV incorporat ori de boxe integrate, dar acele boxe puteau fi de folos pentru cei care nu vor bass ori un sunet prea puternic. Ca și porturi are: VGA și DVI. Eu mă așteptam la mai multe porturi de la un așa model în cazul în care aveți un desktop sau un laptop cu anumite porturi, dar VGA-ul e prezent pe toate iar prin DVI calitatea poate fi și 1080p. Consumul de energie e potrivit că doar e un LED.

Păcat că nu are mai multe tipuri de intrări video ori un USB la care ați putea conecta un periferic.

Plusuri: fiabilitatea sa, designul robust, are DVI, calitatea materialelor și caracteristicile de imagine.
Minusuri: cred că prețul.

HP C9F26AA e un monitor LED bun pentru anumiți utilizatori (care țin la fiabilitatea sa), dar nu e cea mai bună alegere pentru gameri ori utilizatorii multimedia datorită unor caracteristici. Cu siguranță un monitor în același buget de la un alt brand poate oferi fie o diagonală mai mare, fie panou IPS. Unele monitoare oferă chiar și pivot pentru a roti la 90 de grade ecranul (să-l țineți în plan vertical).

Te-ar mai putea interesa