HP C6Y18A4, monitor profesional

Știm cu toții cât de bune sunt monitoarele HP, iar HP C6Y18A4 vine să ne confirme acest lucru. E un model de tip profesional care beneficiază de panou IPS iluminat cu LED. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor de tip lat cu o rezoluție Full HD care beneficiază de porturi de ultimă generație cum ar fi DisplayPort, DVI și USB 3.0.

Aspect

Puteți observa că C6Y18A4 e un model argintiu cu ecran de 23 inci. Greutatea sa e de puțin sub 7 kilograme, dar acest lucru nu știu dacă are vreo importanță deoarece nu e laptop, ci monitor.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e unul destinat în principal celora care proiectează diferite lucruri în CAD ori programe similare. Asta e așa deoarece are un ecran clar cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune, indiferent din ce parte te-ai uita la ecran și asta probabil că se va dovedi util chiar și la filme. Dacă aveți un laptop the genul Lenovo Edge atunci o să-l puteți conecta la acest monitor prin intermediul portului DisplayPort. Iar, dacă aveți de conectat alte dispozitive atunci vă puteți folosi de USB, VGA sau DVI.

Păreri pro şi contra

Atuurile acestui periferic sunt brandul, performanța în afișarea imaginii și prețul corect. Brandul are un impact asupra calității, chiar dacă HP face puține monitoare (dar le face de cea mai bună calitate). Imaginea e foarte clară, dar numai dacă și filmul e unul Blu-ray sau ceva de genul. Prețul nu e deloc mare având în vedere că se adresează segmentului business.
Nu aș putea spune că e un lucru care nu-mi place la el deoarece are cam tot ce ți-ar trebui de la un monitor profesional.

Concluzie

În concluzie, dacă ești un profesionist care se respectă atunci ar fi cazul să treci pe un monitor IPS de la HP. Investiția în el nu e chiar așa de mare, și pe parcurs o să vezi că o să-ți recuperezi banii deoarece afișează o imagine fidelă și poate fi conectat la diferite dispozitive.

Te-ar mai putea interesa