HP 7 Plus 1301, tabletă Slate de 7 inci

HP 7 Plus 1301 e o tabletă simplă cu un design destul de simplu. Ne-am obișnuit deja de la vechile modele cu simplitate, eficiență și performanță. Bineînțeles, toate acestea sunt într-un buget decent și aceasta reprezintă un mic upgrade la vechiul Slate 7. Îmi plac tabletele de 7 inci deoarece pot fi ținute într-o singură mână. Nu prea recomand tabletele de funcție telefon deoarece sunt greu de telefon ca și telefon, dar funcția 3G mi se pare destul de utilă cât timp nu e nici un hotspot în apropiere. Dacă aveți un smartphone cu WiFi hotspot, parcă nici nu mai e nevoie și de 3G la tabletă. Aceasta are doar WiFi pe partea de tehnologii de comunicații.

E cunoscută și sub numele de Slate 7 Plus și se poate observa din poza sau clipul de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad-Core de 1 GHz nu pare prea performant dar trebuie să știți că sistemul Android nu are nevoie de componente hardware chiar așa de performante. Deci și un Dual Core poate fi destul de util iar procesorul grafic poate reda jocuri. Ecranul nu e HD, deci acest aspect ar putea fi un minus dar nu pentru toți utilizatorii. Un ecran prea mare sau cu rezoluție mare ar fi diminuat autonomia tabletei.

Puteți beneficia cam 7 ore de autonomie în mod economic dar aceasta scade când vă jucați jocuri. Ecranul e un IPS cu imagine 600p și cu tehnologie multitouch. Pe partea de memorie are 1 GB RAM și spațiu de stocare de 8GB. Slotul pentru card vă permite să introduceți uncard mare dar nu are rost unul mai mare de 16GB chiar dacă suportă până la 32GB.

Are dotări bune pentru dimensiunile sale dar și prețul joacă un rol important: două camere foto, WiFi, slot pentru card, slot pentru căști și altele. Versiunea de Android e 4.2 JB și dacă nu vă place, poate veți primi și un upgrade la ceva mai bun.

Plusuri: e destul de ușoară, are o cameră principală modestă, suficient spațiu, procesor cu 4 nuclee etc.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 7 Plus 1301 e un gadget interesant care poate înlocui unul mai vechi ori un laptop dacă nu folosiți prea multe aplicații ori poate vă rezumați doar la navigare web și socializare.

Te-ar mai putea interesa