HP 655

Laptopul HP 655 e următorul din seria office a acestui producător fiind un succesor pentru 635, însă ce s-a întâmplat cu 645? Alături de acesta a apărut și HP 650 care are Pentium, 4GB de RAM, 500GB și Windows, deci e mai scump. Un 655 ca acesta e destul de accesibil datorită configurației și sistemului de operare Linux. Mai precis, are procesor Dual Core E1, 2GB de RAM și hard modest. Din păcate, acel E1-1200 nu oferă performanțe superioare comparativ cu E-450, însă are o placă video HD 7310. E un laptop cu construcție robustă, ecran mat, tastatură antistropi și cu autonomia mult peste medie. Autonomia mare se datorează procesorului care e de 1.4 GHz. Pentru navigare web și aplicații e suficient că doar e un model cu două nuclee. Acest 655 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul AMD E1200 de 1.4 GHz e un model care s-ar putea să vedem pe multe alte laptopuri accesibile deoarece vine cu tehnologie nouă și placă video HD 7310, Performanțele grafice sunt aceleași și nu e chiar recomandată pentru jocuri, însă poate reda filme HD. Ecranul HD de 15.6 inci are o protecție mată care poate fi de folos pentru cei care lucrează mult pe el și nu vor un ecran lucios și prea luminos.

HP 655 are 2GB de memorie care poate fi extinsă la maxim 8GB, iar dacă optați pentru un upgrade, atunci trebuie să instalați Windows 7 pe 64 de biți. Hardul e același adică are tot 320GB. Restul dotărilor sunt cele tipice dar are și bluetooth. Din păcate pentru cei care folosesc Skype-ul, camera web e doar de 0,3 MP și nu HD. Bineînțeles la așa preț nu există prea multe pretenții. Bateria sa de 6 celule oferă până la 5-6 ore de funcționare însă doar în mod economic.

Se observă că vine într-o combinație de 2 culori – gri cu negru. E la fel de greu ca și oricare alt laptop de 15 inci – 2.45 kilograme. Sistemul de operare instalat pe acesta e Linux, de acolo și prețul atractiv.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă  de 6 ore, are un design plăcut care poate fi observat în clipul de jos, e robust, ieftin și ideal de recomandat.

Minusuri: are doar 2GB de RAM (3 sau 4 erau suficienți).

Concluzie

Acest HP 655 e cel mai nou model din seria 6xx a acestui producător și care se adresează tuturor utilizatorilor însă nu-l recomand celor pasionați de jocuri. E performant pentru a fi luat la locul de muncă, la școală sau facultate. Poate fi de folos chiar și atunci când faceți naveta deoarece e robust și bateria ține mult.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP 655”

  1. Pe al meu scrie Hp 655 c4x79ea si cred ca e tot acest model. Sincer pentru cat am dat pe el se misca fara probleme.

Comentariile sunt închise.