HP 600B MT, desktop office

Acest sistem desktop HP 600B MT se adresează utilizatorilor office adică cei care folosesc aplicații, navighează pe web și vizionează filme din când în când. În pachet e inclus și un monitor de 20 inci care e tot unul HP ca să se potrivească. Configurația sa e una decentă deoarece vine cu un procesor Pentium G640T, 2GB de RAM și hard de 500GB. Lista de upgradeuri e mică deoarece sursa nu e prea mare: încă 2GB de RAM și o placă video pe 64 de biți (dar numai dacă vreți să jucați ceva jocuri). Prețul său mi se pare destul de ok deoarece nu sunt prea multe desktopuri cu monitoare incluse și să vină cu procesor așa de bun. 600B MT are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel Pentium G2020T e unul nou și care e succesorul lui G630 sau G640. Are o frecvență bună, un cache generos și e foarte performant pentru un simplu Dual Core. Placa video e Intel HD Graphics care nu e grozavă în jocuri dar poate reda filme 720p și unele 1080p-uri. Plasa de bază H61 prezintă sunet integrat, rețea integrată dar și 2 GB de memorie RAM. Aceasta poate fi upgradată însă doar dacă e nevoie și spun asta deoarece 2GB la 1600MHz e suficient pentru utilizare office.

Capacitatea hardului e de 500 GB care înseamnă că puteți stoca o mulțime de filme, melodii sau fișiere foto. Nu ar avea rost să-l înlocuiți cu altul deoarece e spațios. Monitorul e unul LED numit HP W2072a și măsoară o diagonală de 20 inci. Pentru astfel de monitor rezoluția poate fi doar una HD+. Pentru a fi accesibil, s-a optat pentru Free DOS și doar Windows 7 ar fi ideal. Atât tastatura cât și mouse-ul au interfață USB.

Carcasa sa e una de tip Microtower și e dotată cu unitate DVD, card reader, 6 porturi USB, VGA, DVI, ieșire audio etc. Are toate porturile necesare iar greutatea sa e undeva la 5.2 kilograme care mi se pare ok.

Plusuri: vine la un preț atractiv, monitor inclus, ieșire DVI, periferice cu interfață USB, hard performant și memorie RAM de 1600 MHz.

Minusuri: nimic.

Acest HP 600B MT e recomandarea mea pentru cei ce vor performanță office, fiabilitate și funcționalitate. Există alternative mai accesibile dar acelea vin fără monitor și deci nu prea ar avea rost deoarece aveți nevoie de el.

Te-ar mai putea interesa