HP 500B MicroTower

Acest sistem desktop PC HP 500B MicroTower este unul ce îl recomand celor pasionați de jocuri și celor care au nevoie de un calculator ieftin și bun. Un model cu configuraţie mai mult Office e HP Pro 3300 MiniTower. Are procesor Dual Core de la Intel, 3 giga de RAM, placă video dedicată ATI și în același preț aveți și un monitor HP inclus care are o diagonală de 23 de inci. HP 500B MicroTower are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă nu aveți atâția bani puteți lua și separat unitatea centrală. O altă alternativă cu placă video de 1 giga este HP Compaq 500B.

Poze

Unitatea centrală, cu mouse şi tastatură
Acasă

Specificații tehnice

Procesorul este unul Intel E5700 care are o frecvență de 3 GHz, FSB 800 MHz și cache 2 MB. Placa video are chipset Intel G41, sunet integrat Realtek ALC662, rețea integrată Ethernet Realtek 8103EL, două sloturi PCI Express, un PCI și un PCI Express x16. Capacitatea memoriei RAM este de 3 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz. Pe partea de unități de stocare/optice are unitate DVD și hard de 500 de giga care are o viteză de rotație de 7200 rotații pe minut. Placa video ATI Radeon HD 5450 are o memorie video de 512 pe 64 de biți și rulează mai toate jocurile fără excepții. HP 500B MicroTower vine cu sistem de operare gratuit Free DOS. Unitatea centrală de tip MicroTower are o sursă de 300W, acesta fiind un sistem de tip Business. Acest sistem desktop cântărește circa 10 kilograme.

La capitolul porturi HP 500B MicroTower are două porturi audio (față și spate), rețea RJ-45, intrare microfon, port VGA și șase USB-uri 2.0 (patru în spate și două în față).

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are periferice incluse (mouse+tastatură), are un monitor HP destul de bun care are o diagonală de 23 de inci.

Ca minusuri: placa video putea să aibe 1 giga de memorie video.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit HP 500B MicroTower este unul ce l-aș recomanda oricui deoarece are un raport performanță/preț foarte bun și nu prea sunt multe alternative la această configurație și în special că vine și cu un monitor, toate la un preț promo destul de acceptabil.

Lasă un comentariu