HP 5-D053SQ G1M96EA, laptop de 15 inci

HP 5-D053SQ G1M96EA e un laptop din seria Pavilion deci e mai subțire decât altele. Oricum nu e la fel de subțire precum un ultrabook. Finisajul e destul de plăcut și elegant, totuși există variante și pe alte culori sau combinații de culori. E vorba de un laptop mai ușor deoarece are o construcție mai bună iar bateria sa e și ea mai mică (4 celule). Autonomia de lucru e bună deoarece are un procesor bun (cu consum redus și performanțe ridicate). Nu e un laptop de gaming dar poate rula jocuri la detalii mici și medii. Pentru gamerii înrăiți, există laptopuri componente hardware mult mai bune.

Preț destul de bun pentru un laptop multimedia și nu sunt multe branduri care oferă astfel de laptopuri (în acest buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis

Procesorul Core i3-3110M e unul  clasic dar face parte dintr-o generație nouă. E vorba de un Dual Core performant cu placă video integrată, dar are și o placă video cu memorie proprie. Ecranul e unul de 15 inci cu imagine HD și iluminare LED. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB și puteți pune mai mult dacă aveți nevoie pentru unele jocuri.

Un hard de 750GB pare a fi suficient și pentru mai mult există harduri externe. Are dotări multe și destul de bune: DVD, porturi multe, slot pentru card, WiFi, bluetooth, baterie de 4 celule și altele. Acestea sunt prezente și pe alte laptopuri de 15 inci, poate fi de folos chiar și pentru cei care au un televizor și vor un media player portabil.

Are doar Free DOS, deci va trebui să alegeți un sistem de operare. Eu aș opta pentru Windows 8 sau 8.1 deoarece pentru versiunile mai noi există drivere.

Plusuri: e portabil, arată bine, are HDMI, bluetooth, autonomie bună – maxim 5 ore, placă video bună, hard generos, preț atractiv etc.
Minusuri: nu prea are.

HP 5-D053SQ G1M96EA e unul dintre multele laptopuri oferite de acest brand în acest buget. Jos am pus un clip cu variante alb (cea de sus e pe negru) pentru a putea să vă faceți o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa