HP 350 G1, laptop office performant

HP 350 G1 face parte din seria office/business a acestui brand și e o alegere ieftină după părerea mea. Trebuie luată în considerare și experiența brandului și cât de fiabile sunt laptopurile sale. Jos am pus atât o poză cât și un clip cu un așa laptop, iar designul exterior e același indiferent de alegere. Se poate observa combinația de negru cu gri și Windows 8.1 ar fi perfect pentru acesta. Mă refer la varianta pe 64 de biți care evidențiază mai bine performanțele laptopului (vede toată memoria RAM). Deasemenea, e bine să alegeți un sistem de operare pentru care există drivere.

Pentru mulți poate părea prea scump dar e o investiție bună pentru cei ce au nevoie de un laptop bun pentru lucru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

O configurația office presupune că nu are un procesor foarte performant ori îi lipsește placa video dedicată. Are un Core i3-4005U de 1.7 GHz și placa video Intel poate fi utilă cât timp laptopul nu are alta. Autonomia de lucru e mare și cu o baterie de 4 celule deoarece procesorul consumă puțin.

Ecranul anti-glare e unul de 15 inci cu imagine HD ca la majoritatea ecranelor. Doar unele laptopuri multimedia ori de gaming au ecran FullHD. Pe partea de memorie RAM are o capacitate de 4GB dar puteți pune până la 8GB. Hardul de 500GB e destul de spațios și pentru cei care vor mai mult, pot alege un hard extern.

Apreciez dotările sale: cameră web HD, bluetooth, baterie de 4 celule, USBuri, HDMI etc. Sunt dotările uzuale la care se mai adaugă câteva dotări speciale. Consider că putea avea dotări mai bune în acest preț.

Plusuri: are tehnologie bluetooth cu care puteți conecta periferice wireless, performanțe bune, autonomie mare – în jur de 4 ore,
Minusuri: nu oricine și-l permite și nu are Windows preinstalat.

HP 350 G1 reprezeintă noua generați e de laptopuri office dar cu siguranță nu e ultima. Dacă doriți ceva mai ieftin, puteți alege seria 250 sau 255 doar că partea hardware e diferită. Jos am pus un clip cu o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa