Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 255 G7, laptop cu AMD Ryzen 3 2200U

Laptopul HP 255 G7 face parte din generația nouă și are configurație multimedia cu noul procesor AMD Ryzen 3. Noile laptopuri vin cu componente diferite, iar aici mă refer la SSD și la placa video cu performanțe grafice superioare. Arată la fel ca un laptop cu Intel, doar că la interior avem hardware mia eficient în același buget. AMD oferă soluții foarte bune pe ambele platforme – desktop și laptop, eu le recomand.

Sistemul de operare de pe acest model e Windows 10 Pro care e cea mai bună soluție și chiar nu aș recomanda altă versiune pentru că Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Camera web oferă o calitate video bună fiind de tip HD, iar difuzoarele integrate sunt acceptabile dacă nu vreți o putere mare. Durata de viață a bateriei e generoasă pentru că sunt prezente componente eficiente, însă depinde și de setările care le faceți la luminozitate, tehnologii wireless etc.

Aveți unitate optică pe acesta în caz că alte serii nu o oferă, dar viteza de transfer a datelor e mai mare prin USB-uri.  Chiar dacă ar fi să reinstalați sistemul de operare, o puteți face cu un stick USB 3.0. Pe partea de comunicații stă bine, avem tehnologie WiFi ac, bluetooth și suficiente porturi. Cu alte cuvinte, nu mai sunt necesare periferice prea multe sau adaptoare. Toate acestea vă pot scuti niște bani, plus că e mai ușor de transportat acest gadget.

Păreri pro și contra

Avem un ecran superb cu rezoluție generoasă pentru ca voi să observați fiecare detaliu, autonomia bateriei e mare, greutatea laptopului e redusă și totul se mișcă rapid cu SSD-ul respectiv. Pot spune că nu trebuie să mai investiți nici un ban în acest laptop, dar e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu alte serii. Porturile prezente pe acest laptop sunt numeroase și diversificate.

HP 255 G7 se adresează celor care vor o soluție nu foarte scumpă cu software licențiat și să fie fiabilă pentru că vreți să renunțai la PC. Portabilitatea a devenit tot mai importantă în ultimii ani de aceea mulți se folosesc chiar și de telefon pentru a îndeplini anumite taskuri.