HP 255 G6, laptop cu procesor AMD

Laptopurile cu procesoare AMD sunt puține dar nu văd de ce nu le-ați lua în calcul, în special dacă e vorba de o generație mai nouă. HP 255 G6 este o alternativă la 250 G6 care are un preț foarte bun și procesoarele de pe el sunt alternative la Intel Pentium sau Celeron. Cu alte cuvinte, e vorba de un model accesibil cu performațe limitate și cu un design atrăgător. Poate că nu e chiar cel mai ieftin laptop, dar se vede foarte bine că nu mai trebuie îmbunătățită configurația sa pentru că are suficientă memorie RAM și un SSD foarte bun. SSD-urile sunt foarte ieftine și tind să înlocuiască hard discurile, în special când e vorba de laptopuri.

Designul nu se schimbă în funcție de configurație și dotările sunt și ele aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul AMD A6 9225 nu e foarte popular dar e o alegere bună pentru navigare web, aplicații sau redare media. Chiar nu e nevoie de mai mult și conținut media ales poate fi chiar și la rezoluție 720p. Ecranul laptopului nu e Cel mai avansat de pe piață, însă pentru acest buget e de ajuns și are un panou VA.

Păreri pro și contra

Are o construcție ușoară de numai 1.86 kg, un finisaj pe gri, un sistem audio avansat cu tehnologie DTS Studio Sound, tehnologie bluetooth pentru a putea folosi periferice, porturi USB 3.1 și multe altele caracteristici. Conținutul media poate fi redat fără probleme chiar și dacă e la rezoluție 720p ori 1080p. Bineînțeles, nu veți rula filme 1080p pe ecranul său, ci puteți conecta un TV la acest laptop cu un cablu HDMI, astfel nu mai sunt necesare boxe. Un SSD are o capacitate ceva mai mică decât un hard disc în același buget, dar performanțele sunt vizibile pentru că aplicațiile pornesc mai rapid.

Modelul HP 255 G6 oferă o placă de rețea performantă și o vor aprecia cei care au un abonament scump la internet. Aveți și unitatea optică dacă vă decideți să instalați Windowsul de pe disc, în rest e destul de inutilă.

Te-ar mai putea interesa