HP 255 G2, laptop office

HP 255 G2 e un model cu cipuri AMD care e numai bun pentru cineva în căutarea unui laptop office. Poate rula fără probleme clipuri HD, iar jocurile merg și ele, însă v-aș sfătui să vă jucați mai mult jocuri browser based care nu consumă prea multe resurse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care e incredibil de mic datorită lipsei sistemului de operare și deoarece procesorul e unul echivalent Celeron. Mai exact e vorba despre un procesor din seria Kabini care la benchmark scoate 606 puncte.
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată dispozitivul. Puteți observa că nu poate fi comparat cu modelul HP 250 (model cu componente Intel).

Din față
Din față

Pe partea de specificații acest aparat se descurcă de minute având un procesor dual core AMD E1-2100, placă video AMD Radeon HD 8210, hard foarte încăpător și portabilitate medie.
Fiind un laptop office nu trebuie să vă așteptați la cineștie ce portabilitate, dar eu zic că 3 ore sunt suficiente pe post de autonomie. Iar, greutatea e una de 2,5 kilograme.
Dacă e să comparăm modelul acesta cu unul care are Celron atunci eu aș recomanda acesta deaorece placa Radeon e mult mai bună decât una Intel HD.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul, memoria RAM suficientă, procesorul rapid, placa video decentă și multitudinea de conexiuni (HDMI, USB, VGA etc).
Nu era rău dacă avea un procesor quad (adică cu patru nuclee) și tastatura numerică lipsă, dar e bine și așa.

Dacă folosești laptopul în mare parte doar la văzut filme și navigat pe Internet atunci nu ai nevoie de o super sculă, acest model fiind mai mult decât suficient pentru ce vă trebuie.
Ca sistem de operare eu recomans să instalați Widows 8.1 pe 64 biți, iar referitor la drivere doar cele de pe site-ul HP sunt bune. Deci, nu trebuie să instalați drivere de pe site-ul AMD, ci doar de pe cel HP… dacă nu ați primit CD pe care să le găsiți.

2 comentarii la „HP 255 G2, laptop office”

  1. Daca te intereseaza ceva simplu cred ca acest mode ar fi suficient. Eu am cumparat acest model pentru sora mea pentru ca ei nu-i trebuie mai mult de atat.

  2. Il am si eu. Se comporta foarte bine in jocuri precum fifa si filme hdtv. Eu am instalat windows 8 pe el iar driverele s-au instalat singure asa incat eu sa nu trebuiasca sa mai fac ceva. Recomand.

Lasă un comentariu