Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 250 G7, laptop office accesibil și fiabil

HP 250 G7 oferă componente noi și care pot concura pe piață câțiva ani deoarece diferențele sunt foarte mici între două generații consecutive. Sunt numeroase serii care pot avea caracteristici speciale diferite, iar acesta mi s-a părut a fi unul destul de echilibrat. Componentele afectează destul de mult prețul final al laptopului și cele mai accesibile modele sunt cele care au Intel Core i3. Nu-mi prea place să recomand laptopuri cu procesoare foarte ieftine, iar aici mă refer la cele Celeron (Pentium e acceptabil, dar diferența de performanță nu e foarte mare).

Design e unul modern și sunt prezente două variante de culori – argintiu și argintiu închis. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopurile cu hard discuri sunt tot mai puține, pentru că SSD-urile oferă ceva mai multe avantaje și un mic dezavantaj (capacitate mai mică în aceeași sumă). Porturile nu lipsesc indiferent de alegere și nu mai e nevoie de vechiul laptop sau desktop, acum aveți totul incorporat. Aș putea spune că acesta e cel mai popular modele de la acest brand și va fi prezent pe piață mult timp. Alternativă la acesta reprezintă cel cu AMD numit 255 G7, dar poate și o altă serie cum e cea Pavilion, unde sunt plăci video diferite și o construcție mult diferită.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului poate fi una generoasă dacă veți folosi laptopul strict pentru taskuri clasice care nu suprasolicită hardware-ul. Bineînțeles, unele componente consumă mai multă energie decât celelalte, însă nu cred că veți călători mult cu el, poate mai degrabă în veți folosi pentru școală ori lucru. Conectivitate la internet e una excelentă pentru că acum avem Wifi 2×2 (Dual Band) și componentele sunt avansate (Intel Whiskey Lake).

HP 250 G7 vine în numeroase configurații care sunt conform cerințelor voastre, iar pentru mediul business aveți variante cu Windows 10 Pro. Aceasta e cea mai bună versiune care o recomand pe orice laptop ori desktop. Față de generații trecute, greutatea laptopului a scăzut mult ajungând la numai 1.7 kg. Nu s-a renunțat la unitatea optică pentru că sunt utilizatori care o consideră încă utilă, însă memoriile USB oferă mai multe avantaje.