Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 250 G6, laptop FullHD performant

Laptopul HP 250 G6 face parte din cea mai recentă generație de laptopuri accesibile de la acest brand și veți observa o mulțime de configurații interesante și chiar dotări avansate. Cele mai scumpe variante au ecran FHD și componente de ultimă generație care au un consum mic de energie. Chiar îmi place că laptopurile au devenit mai portabile pentru că au o construcție mai bună și unitate DVD chiar nu are sens. Instalarea unui sistem de operare se poate face cu ajutorul unui stick USB 3.0.

Pot spune că nu aveți ce să-i reproșați, sunt configurații pentru orice buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cel cu procesor de tip Core i5-7200U are placă video AMD dar nu e foarte avansată pentru a rula jocuri la rezoluție maximă (face parte din clasa 3). Deci are două plăci video care nu lucrează împreună ci separat când vine vorba de conținut media ori jocuri. În funcție de alegere, laptopul poate avea un ecran HD sau Full HD.

Mie îmi plac laptopurile cu SSD deoarece pornesc rapid, transferul de date e pe măsură și aplicațiile rulează instant. Bineînțeles, pe acesta aș pune doar Windows 10, deoarece drivere compatibile sunt doar pentru acesta.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit chiar și de micile companii cu așa dotări: TPM, parola pentru BIOS, parolă HDD etc. E dotat cu o placă de rețea performantă iar configurația cu i5 și SSD vă permite să alegeți cea mai bună conexiune la internet (Gigabit). A devenit mai ușor cu circa 100 de grame și cred că mulți fani vor aprecia acest aspect. Oricum, ultrabookurile nu vor mai fi atât de atractive pentru că mai toate laptopurile devin tot mai subțiri și ușoare, iar ecranele sunt tot mai bune (subțiri și cu rezoluție 1080p).

HP 250 G6 se adresează utilizatorilor office pentru că nu are placă video dedicată și procesoarele sunt de tip U. Pentru cei pasionați de jocuri, le recomand seria Omen sau alte variante dacă nu aveți un buget chiar atât de mare. Am pus o prezentare cu seria precedentă deoarece diferențe majore sunt doar la componente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu