HP 250 G3, laptop business cu Intel

Cei de la HP au scos pe piață a treia generație de laptopuri HP 250, adică HP 250 G3. Acest model vine cu procesoare Intel și diferite plăci video (de la Intel HD până la GeForce din generație 800M). Astfel, eu zic că acest laptop e unul business foarte bun pentru cineva interesat de o soluție în care să se poată baza.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată foarte bine și e stabil. Mai mult, portabilitatea e una peste medie deoarece greutatea e de 2,1 kilograme, iar bateria cu 3 celule ține vreo 3 ore.
Puteți vedea că aspectiv arată destul de bine din poza care am pus-o alături.

Laptopul
Laptopul

În momentul de față vine cu procesor i3 3217U, iar ca placă video are Intel HD ori Nvidia GeForce 820M. Multă lume probabil că va merge pe varianta cu GeForce deoarece va oferi mai multă putere, iar persoanele care folosesc laptopul doar pentru navigat pe net și ascultat muzică vor alege modelul cu Intel HD.
Nu vine cu sistem de operare, dar puteți să instalați ce vreți pe el deoarece are unitate optică. Eu recomand să instalați Windows 7 dacă sunteți un power user (adică utilizator avansat), iar dacă vreți să fiți în tendințe și nu sunteți prea cunoscător atunci ar trebui să mergeți pe Windows 8.1.

Cu plusurile acestui model nu știu de unde să încep deoarece chiar e un laptop foarte bun. Poate aș putea începe cu portabilitatea excelentă și cu performanța peste medie. Având cei 4GB memorie RAM și procesorul cu două nuclee.
Minus e doar lipsa OS-ului, dar în jumătate de oră îl instalați fără probleme.

De final nu pot decât să spun că acest model e unul pentru o persoană care vrea ceva de calitate. Cu toții știm că laptopurile celor de la HP sunt foarte calitative și mult peste cele de la Acer ori Asus.
Alături am pus și un clip pentru a vedea cum se prezintă acest HP, însă în clip e G2 care arată aproximativ la fel.

Lasă un comentariu