HP 245 G7, laptop cu AMD Ryzen 3

Laptopul din imagine este un model nou cu configurație AMD, adică are noul procesor Ryzen 3. Este vorba de HP 245 G7 care nu este prezent pe piață în foarte multe configurații cum se întâmplă în cazul altor modele. Poate înlocui fără probleme orice laptop sau desktop vechi, pentru că oferă un plus de performanță, dar și un spațiu de stocare mare. Acest brand oferă numeroase laptopuri care mi se par destul de fiabile și competitive (raport performanță/preț).

Designul laptopului este destul de clasic, adică nu vedem finisaje premium sau combinații de culori, ci este vorba de un negru simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poze se vede că are o construcție mai mică, adică are ecran cu diagonală de 14 inci. Pe acesta puteți viziona conținut HD datorită rezoluției ecranului sau conectați un televizor sau monitor mare prin HDMI-ul său. Placa video Radeon Vega 6 Graphics este prezentă doar pe configurațiile cu AMD Ryzen. Sunt puține jocuri care pot fi rulate cu ajutorul acestei plăci video, iar pentru gaming mai avansat vă recomand seriile Omen sau Pavilion.

Laptopul se alege în funcție de ce vreți să faceți pe el, iar cel de sus este numai bun pentru elevi, studenți, dar și utilizatori nu foarte pretențioși.

Păreri pro și contra

Porturile sunt cele care le știți de la multe alte laptopuri, iar mufa RJ-45 pentru internet nu lipsește în caz că vreți să conectați cablul de rețea. Doar laptopurile foarte subțiri nu au acea mufă . Poate că nu oferă acel SSD rapid de 128GB în acest buget, însă aveți un hard disc generos pe care să țineți tot conținutul preferat. Bineînțeles, se poate înlocui hardul dacă nu vă place cu un SSD și hardul poate fi folosit ca unul extern cu un rack.

HP 245 G7 este unul dintre acele laptopuri are le puteți lua în calcul deoarece AMD produce procesoare foarte bune, chiar și pe platformele mobile. Nu recomand alt sistem de operare pe un astfel de laptop, însă puteți să alegeți altă versiune dacă nu vă place actuala (exemplu: Pro).

Te-ar mai putea interesa