HP 2211x

Cei de la HP sunt recunoscuți pentru monitoarele lor de calitate, iar monitorul LED HP 2211x nu face excepție. Îl recomandă branul, prezența unei conexiuni digitale, consumul mic de energie electrică și prețul de sub 1000 lei. Dacă o să analizați (din punct de vedere al aspectului) monitorul 2211x cu LV876AA atunci o să vedeți că arată la fel. Monitorul 2211x nu are HDMI (nici nu prea avea sens din moment ce nu are difuzoare) dar are DVI pe lângă VGA. Astfel, puteți conecta un laptop sau calculator prin portul DVI fără a avea pierderi de semna sau paraziți. Probabil că există monitoare cu timp de răspuns mai bun și o diagonală mai mare de 21,5 inci cât are monitorul de față, dar un HP nu-l alegi neaparat pentru specificații, ci pentru calitatea și brandul HP.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să vă avertizez că prețul acestui model HP 2211x depinde de promoțiile magazinelor și dacă îl luați pe firmă sau pe persoană fizică.

Poze

Monitorul de față arată similar lui LV876AA.

Cutia
Cum arată

Specificaţii tehnice

HP 2211x are o diagonală medie de 21,5 țoli și un timp de răspuns de 5 milisecunde. Evident că acest timp nu e ideal dar e bun. Un timp de răspuns de 2ms era ideal, dar monitoarele cu acest parametru costă undeva la 1000 lei sau mai mult.

Este bun și pentru vizionarea filmelor Blu-ray deoarece are o rezoluție nativă de 1920 pe 1080 pixeli și dacă aveți un laptop care nu are ecran HD atunci puteți să-l conectați la monitor prin potul VGA, de exemplu.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, brandul e unul foarte cunoscut pentru produsele de calitate, are atât conexiuni digitale cât și de tip analog, ecranul e LED (astfel consumul de curent e mic) și are rezoluție FullHD.
Contra: nu are HDMI și nu e chiar ideal pentru maniacii de jocuri deoarece e un monitor office/business.

Concluzie

2211x este un monitor foarte bun de la HP și vi-l recomand, iar dacă sunteți curioși cum arată atunci vă invit să urmăriți preview-ul de alături. Se poate vedea că monitoarele de la HP din această generație sunt similare ca aspect. Nu știu dacă e din cauza unei lipse de inspirație sau pe motive de branding.

Te-ar mai putea interesa