Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 2000-2d01SQ, laptop negru

Un laptop negru cu aspect business e acest HP 2000-2d01SQ care vine cu un procesor i3 IvyBridge, placă video Intel HD și 4GB RAM. Eu l-aș recomanda în special pentru sarcini office, dar normal că puteți să-l folosiți și la jocuri, dar nu prea complicate. Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar partea plină a paharului e că are un preț mai mic datorită acestui neajuns.
Ar fi perfect pentru cineva care folosește laptopul în special pentru navigat pe Internet, jocuri simple și vizionat filme, iar dacă sunteți pasionat de jocuri de ultimă generație atunci poate că ar trebui să vă orientați înspre un model care are placă video cu memorie dedicată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un laptop complet negru care nu are tastatură numerică (un lucru foarte bn în opinia mea), dar are o portabilitatea peste medie mulțumită bateriei care are 6 celule.

Dispozitivul

Dispozitivul

Pe partea de specificații are un procesor i3-3110M (CPU-ul are 3068 puncte la benchmark, deci e aproape la fel de performant precum unele procesoare i5 sau i7 din generația Haswell), 4 giga RAM și un hard de 750 giga. Placa video Intel e un bună, în ciuda faptului că e vorba despre una integrată, și asta deoarece e una capabilă de a reda filme HD.

Lucurile bune la acest model ar fi autonomia bateriei (undeva la 3 ore ține deoarece e una cu 6 celule), componentele foarte bune (chiar dacă procesorul e unul dintr-o generație anterioară) și aspectul de 5 stele. Lucrurile nu prea bune sunt prezența unității optice (care adaugă un plus de câteva sute de grame la greutatea laptopului) și lipsa sistemului de operare, chiar dacă ar fi fost Linux.

Concluzia mea referitoare la acest model e că e bun, iar pentru a-l putea utiliza la capacitate maximă eu aș recomanda să instalați Windows 7 ș idriverele de pe site-ul producătorului (HP). Pe partea de design se vede foarte clar că cei de la HP au avansat foarte mult și de la o serie la alta fac o treabă tot mai bună.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mircea

    Chiar ma bucur ca am nimerit oferta la acest model. Intentionam de mult timp sa cumpar un hp 2000 dar preturile erau cam mari pentru bugetul meu. Daca oferta o sa ramana tot asa atunci am sa-l iau maine si dupa aceea revin cu o parere.

Lasă un comentariu