HP 17-cp1012nq, laptop cu Ryzen 5 și Windows 11

HP 17-cp1012nq e un laptop din categoria multimedia pentru acele persoane care sunt interesate de un model pentru acasă care să aibă o portabilitate bună. Cred că ar trebuie să scriu de la început că acest model are o greutate de 2kg și că bateria e una care poate să țină maxim 8 ore.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model care e de culoare neagră și vine cu sistem de operare preinstalat. Adică are Windows 11.
Am pus alături o poză pentru a vedea și că are tastatură numerică în dreapta. Acest lucru e foarte folositor pentru contabili ori alte persoane care lucrează mult cu numere.

HP 17 cp0003nq 1

Păreri pro și contra

Laptopul HP 17-cp1012nq e unul cu Ryzen 5 5625U care are 6 nuclee și frecvență maximă (Turbo Boost) de 4,3 Ghz. Nu prea poți să-ți dai seama de cât e de performant un procesor pe baza specificațiilor, iar din această cauză eu întotdeauna mă uit pe cpubenchmark. Pe acest site, procesorul de față scoate 14.937 puncte. E un punctaj foarte mare, fiind caracteristic modelelor de jocuri.
De pe urma codului laptopului cred că v-ați dat seama că e unul de 17,3 inci. Mai exact, are o diagonală cu o astfel de dimensiuni. Alte lucruri care v-ar interesa legat de ecran ar fi rezoluția FHD, panoul IPS și stratul anti-reflex.

Dacă ar fi să punctez principalele atuuri ale acestui model, atunci acestea ar fi:

  • Procesorul rapid
  • Stocarea suficientă pe SSD de 512 giga
  • Portabilitatea bună
  • Sistemul de operare preinstalat Windows 11

Sunt și unele aspecte mai puțin bune de care trebuie ținut cont, adică faptul că nu e un model de jocuri deoarece nu are placă video cu memorie dedicată și nici construcția nu e una de laptop gaming.

Per ansamblu, acest model ar fi foarte bun pentru acele persoane care doresc un model performant care să fie util acasă.

Te-ar mai putea interesa