HP 17-cp1011nq, laptop cu procesor Ryzen 5 și Windows 11

HP 17-cp1011nq e un laptop pentru sarcini multimedia deoarece are ecran de 17 inci și procesor performant Ryzen 5. Pe piață sunt mai multe modele similare, dar acesta se evidențiază prin faptul că are componente puternice și portabilitate foarte bună.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un model cu toate facilitățile necesare în sarcini multimedia. Din poza de alături se poate vedea și faptul că e un model de culoare gri deschis (producătorul zice că e vorba despre culoarea natural silver).

Păreri pro și contra

Pe lângă ecranul foarte clar, acest HP model 17-cp1011nq are niște componente foarte puternice. Din această cauză va putea fi utilizat la sarcini multimedia ceva mai solicitante. Nu vă de ce nu ar putea fi utilizat și la jocuri nu prea complexe.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale modelului acesta e că vine cu Windows 11. Din această cauză poate fi utilizat de la prima clipă.

Procesorul Ryzen 5 5625U e unul cu șase nuclee așa încât scoate un scor impresionant de 14.962 puncte pe cpubenchmark.
La achiziția acestui model trebuie ținut cont și de ecranul de 17,3 inci cu panou IPS și rezoluție FHD. Un astfel de ecran e foarte bun pentru filme deoarece unghiurile de vizibilitate oferite sunt excelente.
Memoria e una de capacitate normală deoarece are 8 giga RAM și stocare pe SSD de 512 giga.
Pe partea de porturi, acest model are 3 USB, HDMI, wireless ac și bluetooth. Adică tot de ai avea nevoie.

Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, ci un integrată în procesor. E una suficientă pentru sarcini multimedia și jocuri nu prea complicate.

Per ansamblu, acesta ar fi un excelent desktop replacement dacă vreți ceva pentru acasă.
Laptopurile celor da le HP sunt perfecte pentru home-use, nu doar pentru categoria business.

Te-ar mai putea interesa