HP 17-cp1010nq, păreri laptop de 17 inci cu Windows 11

Laptopul HP 17-cp1010nq e unul dotat cu tehnologie AMD, adică cu procesor Ryzen 5. Datorită specificațiilor tehnice, acest model e unul pentru sarcini multimedia. Printre specificații ar trebui menționat și faptul că are stocare SSD și 8 giga memorie RAM.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poză se poate vedea că avem la dispoziție un model negru (producătorul menționează că e culoarea jet black).

Păreri pro și contra

Cred că v-ați dat seama din poza de mai sus că e vorba despre un model de 15 inci cu tastatură numerică în partea dreaptă. Sunt de părere că acest lucru vă va avantaja în cazul în care sunteți contabil ori un profesionist care lucrează mult cu numere.

Foarte interesant e că au optat pentru stocare duală, adică pe HDD și SSD. Au combinat avantajele acestor două componente, adică capacitatea mare și rapiditatea.
Câ tot am menționat stocarea, trebuie să precizez faptul că acest model vine cu o capacitate modică de memoria RAM, adică 8 GB.

Fiind un model al anilor 2022-2023, ne putem aștepta de la el să aibă o portabilitate extrem de bună. Discutăm despre o greutate de 2,2 kilograme, iar bateria e una care poate să țină și 6 ore.

Din păcate nu are placă video cu propria memorie video, dar are un cip grafic integrat în procesor și care se va dovedi foarte performant în sarcini multimedia, dar și jocuri nu prea complexe.
Datorită lipsei unei plăci video de genul GTX sau RTX acest model nu e unul de jocuri, dar asta nu înseamnă că nu poate fi utilizat pentru jocuri simple ori unele foarte optimizate.

Per ansamblu, recomand laptopul HP 17-cp1010nq celora interesați de ceva de 17 inci cu portabilitate bună și Windows preinstalat. Imaginați-vă că acest model e unul care vine cu sistemul de operare preinstalat așa încât să-l puteți folosi din prima clipă.

Te-ar mai putea interesa