HP 17-cn2009nq, model multimedia de 17 inci

Dacă vă interesează un laptop de 17 inci la sarcini multimedia atunci trebuie să vă uitați la modelul HP 17-cn2009nq. Acesta este unul construit în jurul unui procesor i5, a unei plăci video MX550 și a 16 giga RAM. Toate aceste caracteristici tehnice fac din acest laptop unul perfect pentru acasă la sarcini multimedia.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se descurcă foarte bun la sarcini costisitoare, mai puțin jocuri.

Argumente pro și contra

HP 17-cn2009nq e un laptop cu portabilitate bună dacă ținem cont de faptul că are componente de generație nouă. Ar trebui să precizez că are greutate de 2 kg și baterie care poate să țină maxim 6 ore. Alte avantaje ale acestui model ar fi după cum urmează:

  • Procesorul i5 e unul cu 10 nuclee atât de capabil încât scoate 13.459 puncte la cpubenchmark.
  • Ecranul este unul foarte clar de 17,3 inci cu rezoluție FHD și panoul IPS. Pentru a fi clar și atunci când e lumină puternică, acest model are finisaj anti-glare.
  • Memoria e una suficientă deoarece e vorba despre 16 giga DDR4 pe partea de memorie RAM și de SSD cu capacitate de 1 terra.
  • Ergonomia aparatului e una bună deoarece are greutate mică de 2kg, tastatură iluminată și ecran mat.
  • Parte de conectivitate e una foarte bună deoarece acest model are 3 porturi USB, HDMI, wireless ac și bluetooth.
  • Are placă video cu memorie dedicată. Este vorba despre modelul MX 550 de la Nvidia.

Ca dezavantaj aș preciza că nu are sistem de operare preinstalat. De aceea aș recomanda Windows 10 sau 11.

Per ansamblu, acest model se va dovedi perfect pe post de înlocuitor desktop în cazul în care vă doriți ceva rapid, dar nu neaparat pentru jocuri. O să poată fi utilizat la filme, editat documente, navigat pe Internet și jocuri simple.

Te-ar mai putea interesa