HP 17-cn0033nq, păreri laptop de 17 inci u i3

Dacă vă doriți un înlocuitor desktop pentru sarcini office și multimedia atunci modelul 17-cn0033nq ar fi recomandarea mea. Venind de la HP înseamnă că beneficiem de un laptop de calitate superioară de la un producător american.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un dispozitiv care poate fi utilizat acasă ori la birou. Din poza de alături se poate vedea că e de culoare argintie și că ecranul e unul de 17,3 inci, adică de o dimensiune puțin peste medie. Evident că numpad-ul e unul prezent așa încât să faciliteze introducerea rapidă a numerelor.

Păreri pro și contra

Modelul HP 17-cn0033nq vine echipat cu un procesor i3 care are 4 nuclee. Acesta e motivul pentru care scoate un punctaj de 9.883 puncte la cpubenchmark.

Ecranul acestui model e unul foarte clar, fiind vorba despre unul de 17 inci cu rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare. E un display la superlativ pentru persoanele interesate în a vedea filme la calitatea I.

Portabilitatea laptopului e una foarte bună deoarece greutatea e de 2 kg, iar bateria poate să țină și 8 ore. Trebuie ținut cont de faptul că acest model e unul cu ecran mare de 17,3 inci.

Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat. Acesta e motivul pentru care recomand instalarea Windows 11 de pe un stick USB. De asemenea trebuie să scriu că are TPM așa încât să fie compatibil cu Windows 11. Trebuie să adaug că procesorul i3 1125g4 este pe lista de procesoare suportate de acest sistem de operare.

Ca o concluzie, recomand acest model celora care vor un aparat pentru acasă cu ajutorul căruia să poată vedea filme, naviga pe Internet și asculta muzică. Evident că pe piață există și alternative, dar consider că laptopurile celor de la Hp sunt superioare ca fiabilitate și calitatea materialelor folosite.

Te-ar mai putea interesa