HP 17-cn0024nq, laptop cu procesor i5 și ecran de 17 inci

HP 17-cn0024nq e un laptop de generație nouă pentru sarcini office. De la început trebuie să scriu că are o portabilitate peste medie deoarece are greutate de 2,2 kg și baterie care poate să țină și 6 ore.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic. Scriu asta deoarece vine cu procesor i5-1135G7 care are 4 nuclee și cip grafic Intel Xe.

Avantaje și dezavantaje

Modelul HP 17-cn0024nq se evidențiază față de alte modele office prin ecranul mare de 17,3 inci care oferă o rezoluție FHD și panel IPS.
În ciuda ecranului mare acest model are o greutate redusă. După cum scriam mai sus, acest model are greutate de 2,2kg.
Memoria e reprezentată de SSD și HDD. Primul are capacitate de 256GB, iar al doilea de 1TB.
Partea de conectivitate e una ok pentru că are 3 porturi USB, wireless ax, bluetooth și HDMI.

Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10. Instalarea se poate face de pe un stick USB (de preferat 3.0).
Un alt dezavantaj e că nu are cip grafic cu memorie proprie, iar din această cauză nu poate fi utilizat la jocuri solicitante ori la sarcini multimedia precum editat videoclipuri.

Per ansamblu acest model e unul perfect în cazul în care vă doriți ceva avantajos ca preț și performant. Ar i o soluție excelentă în cazul în care vreți ceva pentru lucru și lucrați cu documente care trebuie văzute clar. În acest sens va ajuta foarte mult ecranul mare de 17,3 inci.
Despre producătorul HP trebuie să scriu că e apreciat de cei care vor un model pentru acasă ori lucru. iar, dacă vreți ceva special pentru jocuri atunci vă recomand un Asus Rog Strix.

Te-ar mai putea interesa