HP 17-cb1006nq, laptop Omen cu procesor i7-10750H

Modelul din imagine are un nume destul de simplu HP 17-cb1006nq, iar acesta e o variantă concepută pentru gaming că doar e vorba de seria Omen. Acesta e mult diferit față de late variante deoarece vine cu una dintre cel mai avansate plăci video dedicate. E vorba de varianta RTX 2070 care e similară cu cea de pe PC-uri și are o memorie de 8GB. Bineînțeles, componentele de pe PC-uri sunt diversificate pentru că sunt numeroși producători.

Vedem pe acesta un hardware performant care e conform bugetului și nu se adresează oricărui gamer. Designul pare să fie neschimbat și din lateral se vede că e puțin mai gros decât alte variante de 17 inci de la același brand. Oricum, nu vă doriți un ultraportabil, însă în caz că doriți să-l transportați, o geantă poate ușura transportul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa video pare să fie foarte importantă când vine vorba de jocuri și influențează destul de mult prețul laptopului. Pe de altă parte, acel procesor Core i7 e prezent pe multe laptopuri de gaming, dar și restul componentelor sunt importante atunci când vrem să jucăm jocuri recent lansate. Consider că acel SSD oferă suficient spațiu de stocare că doar nu veți stoca conținut media pe el (filme, muzică, poze). Sunt hard discuri externe accesibile care le puteți achiziționa și servicii de stocare online pentru anumite fișiere (gratuite până la o anumite capacitate).

Păreri pro și contra

Conectivitatea acestui laptop e excelentă și vedem porturi puțin mai avansate care pot fi foarte utile – Thunderbolt v3 și Mini DisplayPort. Deci se pot conecta mai multe monitoare sau chiar și un TV 4K dacă un monitor e prea mic și nu oferă acele detalii. Rata de refresh generoasă a ecranului face ca imaginea să fie clară chiar și în jocurile competitive. Un ecran generos e perfect chiar și pentru uz office, iar alternative mai mari nu sunt.

HP 17-cb1006nq are o tastatură iluminată deosebită deoarece are 4 zone de iluminare și se poate alege culoarea preferată. Greutatea sa e una destul de mare pentru că are un interior bine construit, iar performanțele sunt similare cu cele ale unui PC.

Te-ar mai putea interesa