HP 17-cb0010nq, laptop Omen construit pentru gaming

Seria de laptopuri Omen de la HP e foarte populară deoarece oferă o construcție solidă și un hardware competitiv. HP 17-cb0010nq oferă componente diferită față de cele care le vedem pe desktopuri în să specificațiile sunt apropiate. Un laptop clasic nu oferă nu oferă un procesor Core i7 cu 6 nuclee sau o placă video RTX 2060, de aceea laptopul de jos e o opțiune interesantă. Nu e chiar accesibil pentru că oferă un ecran generos cu imagine 1080p, aceasta fiind și cea mai des întâlnită rezoluție. Nu e nevoie să fie 4K cât timp e vorba de o diagonală de 17.3 inci.

Dacă vă hotărâți să alegeți acest laptop, vă puteți gândi și la un mic upgrade deoarece 8GB RAM nu costă atât de mult și unele jocuri rulează mai bine cu 16GB RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul acestui laptop e unul avansat iar cea mai importantă componentă este procesorul. Avem cel mai avansat model, adică e vorba de i7 9750H care e tot pe 14 nm însă oferă 6 nuclee și o frecvență de lucru bună. Ecranul mare oferă un spațiu de lucru bun și dacă vreți să faceți multitasking, se poate conecta un monitor cu intrare HDMI sau DisplayPort (adaptor).

Placa video e foarte importantă pentru că multe jocuri vin cu foarte multe detalii și opțiuni, iar voi puteți activa Ray Tracing-ul pentru a obține scene mai realista. Doar plăcile video RTX oferă această posibilitate și nu toate titlurile vin cu această caracteristică pentru pasionații de jocuri mai pretențioși.

Păreri pro și contra

Se poate observa un număr generos de porturi și tehnologii fără fir, astfel că se poate conecta orice la acest laptop. Față de alte branduri, acesta oferă o ieșire video suplimentară pentru a conecta monitoare profesionale – mini DisplayPort. Iluminarea tastaturii e o dotare standard pentru laptopuri de gaming sau chiar și cele office în acest buget.

HP 17-cb0010nq are un sistem audio modern numit Bang & Olufsen și e însoțit de tehnologii audio avansate. Cu alte cuvinte, calitatea audio e una foarte bună și nu veți simți lipsa unui simte audio clasice (poate doar dacă vreți bass).

Te-ar mai putea interesa