HP 17-cb0006nq, laptop cu ecran G Sync de 144Hz

HP 17-cb0006nq oferă o caracteristică interesantă care adaptează/sincronizează rata de refresh în funcție de fps-urile din jocuri. Astfel, trebuie să faceți setările necesare pentru a obține un număr decent de frame-uri pe secundă, iar cu placa video RTX 2070 e posibil să jucați multe jocuri la detalii mari. Placa video e foarte importantă cât timp procesorul pare să fie același Core i7 cu 6 nuclee din generația a 9-a, dar sunt jocuri care nu se folosesc atât de mult de procesor. Însă, pe de altă parte mai sunt jocuri care oferă  setări pentru Ray Tracing (efecte vizuale realiste), iar plăcile video RTX sunt ideale în acest sens.

Laptopurile Omen sunt numeroase și chiar reprezintă o alternativă la alte branduri (cum ar fi Asus, Msi sau Acer). Din păcate nu sunt multe branduri care se pricep la acest segment însă poate sunteți interesați doar de designul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La partea de hardware nu prea avem ce comenta deoarece avem cele mai noi și avansate componente și pot fi comparate cu cele de pe PC, însă scorul de performanță nu e chiar atât de mare deoarece sunt limitate de consum.

Păreri pro și contra

Acest brand a oferit un laptop ceva mai mare și cu un hardware care poate fi comparat cu cel al unui desktop, însă pentru că e atât de compact acest laptop, nu poate avea același preț ca și un PC. Răcirea e foarte bună la modelele mai mari pentru că aerul circulă mai bine și nu e necesar un cooling stand. Un ecran IPS de 144 Hz e util și pentru alte tipuri de taskuri și nu trebuie să conectați un monitor sau televizor.

HP 17-cb0006nq e un laptop care nu trebuie upgradat însă poate că nu vă ajunge spațiul pentru filme sau seriale, de aceea se poate alege un hard disc sau SSD de 2.5 inci. Actualul SSD este de tip M.2 adică e vorba de un format mic și interesant. Acest tip de SSD reprezintă viitorul și performanțele cresc dacă are suport NVMe.

Te-ar mai putea interesa