HP 17-ca2002nq, laptop de 17 inci cu Windows 10

HP 17-ca2002nq e un laptop performant care vine cu procesor Ryzen 3 3250U, grafică integrată, 8GB RAM, stocare duală şi sistem de operare preinstalat.
Face parte din categoria office deoarece procesorul e unul echivalent i3 întrucât datorită celor două nuclee scoate 4341 puncte pe cpubenchmark.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine vizual şi din punct de vedere al caracteristicilor.
Din poza alăturată puteţi vedea că e un laptop argintiu (natural silver) care seamănă destul de mult cu un MacBook.


Păreri pro şi contra

Laptopul e unul construit în jurul procesorului AMD Ryzen 3 3250U aşa încât să facă faţă solicitărilor din ziua de azi.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panou de tip IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa are strat anti-glare.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 256GB şi hard de 1TB.
Nu vine cu unitate optică, dar are multe porturi printre care 3 USB, LAN Gigabit, HDMI şi wireless ac. Pe partea wireless acest model suportă MU-MIMO, adică face ca legătura wireless cu router-ul să fie cât mai stabilă (vă trebuie un router care să suport e această tehnologie).
Având sistem de operare preinstalat (Windows 10) înseamnă că puteţi să folosiţi laptopul din prima.
Portabilitatea e una decentă deoarece e vorba despre un laptop cu greutate de 2,4kg şi baterie care poate să ţină 4-5 ore. Modelul acesta are HP Fast Charge, adică o caracteristică despre care putem spune că încarcă bateria la 50 procente în 45 minute.
Pe partea de ergonomie are ecran anti-glare, panel IPS, greutate redusă şi tastatură chiclet.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru dvs. dacă vreţi ceva pentru filme, navigat pe Internet, lucru sau şcoală. Se va descurca de minute în sarcini office şi nu vă trebuie mai mult.
Sistemul de operare preinstalat face ca laptopul să poată fi utilizat uşor de oricine.

Te-ar mai putea interesa