HP 17-by3034nq, laptop multimedia de 17 inci

Laptopul din imaginea de jos are un design complet negru și nu e vorba de un ultraportabil. HP 17-by3034nq oferă un hardware avansat și aci mă refer la procesor , memorie RAM, placă video și SSD. Cele mai multe laptopuri au SSD deoarece e foarte rapid, datele se copiază aproape instant și merită să optați pentru un abonament scump la internet. Tehnologia WiFi ac este excelentă dar poate că voi decideți să vă conectați la internet fără fir.

Dacă acest laptop vi se pare a fi prea clasic, atunci alegeți unul dintr-o serie diferită, poate chiar de gaming (Pavilion ar fi o idee bună). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Placa video cu adevărat performantă e cea dedicată GeForce MX330, cea din procesor e folosită doar că e necesară o autonomie mare. Puteți lucra simultan în mai multe aplicații cu atâta memorie și chiar conecta un monitor la el dacă spațiul de lucru trebuie să fie mai mare. E vorba de un produs de la un brand foarte renumit și care impresionează în diferite segmente.

Păreri pro și contra

Înlocuiește cu succes un PC datorită ecranului mare șii performanțelor ridicate, iar dacă vreți să jucați jocuri multe ore, atunci HP Omen ar fi soluția ideală (cu ecran de 15 inci dacă nu doriți să depășiți bugetul). Bateria cu care vine echipat acest laptop oferă o autonomia mai mult decât satisfăcătoare. Trebuie să recunosc că nu e cel mai ușor laptop de pe piață, însă oferă în schimb un un ecran IPS mare, un procesor Core i7 pe 10 nm, memorie de 16GB, hard disc mare și un SSD rapid. Hardul e important și el în caz că vă decideți să stocați multe fișiere media și care nu le veți copia sau șterge des. Probabil, singurul minus al acestui laptop ar fi lipsa tastaturii iluminate (pentru cei care lucrează seara târziu pe el).

HP 17-by3034nq vine cu Windows 10 preinstalat pentru ca voi să-l puteți utiliza imediat după achiziție. Bineînțeles, ar mai fi necesare niște aplicații office, media și poate un antivirus. Voi decideți ce alte programe ar fi necesare și poate că v-ați gândit și la câteva periferice.

Lasă un comentariu