HP 17-by3028nq, laptop cu HDD și SSD

Tot mai multe laptopuri sunt dotate cu SSD-uri de tip M.2 deoarece vin cu plăci de bază moderne, iar hard discurile nu mai sunt o opțiune. Laptopuri ca acest HP 17-by3028nq sunt o opțiune de luat în calcul deoarece oferă suficient spațiu pentru a stoca fișiere și o placă video dedicată. Să nu uităm că are un ecran generos care poate ține locul unui monitor deoarece oferă o rezoluție mare. Astfel, vă puteți uita la filme alături de cei dragi și puteți rula conținut 1080p.

Poate că nu vedem un ecran cu margini foarte subțiri, dar acesta e un bun înlocuitor pentru actualul desktop PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent un procesor din familia Ice Lake care folosește tehnologie pe 10 nm, iar placa video integrată e puțin diferită față de cele din generațiile precedente și are numele de Iris Plus Graphics.  Aceasta are un consum mic de energie și o veți folosi ori de câte ori nu veți rula conținut video. Diplayul SVA de pe acesta oferă o imagine foarte clară și veți vedea că unghiurile de vizibilitate sunt suficient de mari.

Păreri pro și contra

Laptopul oferă suficient spațiu de stocare pentru toate fișierele, un ecran de tip SVA (similar cu IPS), o placă video dedicată GeForce MX330, un procesor Core i7 de ultimă generație și memorie RAM de 2666 MHz. Acesta poate fi folosit pentru orice fel de task, chiar și multimedia (jocuri, filme) pentru că are dotări foarte bune. Laptopul nu poate fi upgradat la fel ca și un PC, dar nu cred că vă doriți ceva în plus.

HP 17-by3028nq e unul dintre cele mai mari soluții oferite de acest brand și față e un desktop, acesta poate fi luat cu voi oriunde în special dacă aveți o geantă. Porturile sunt așezate foarte bine și veți vedea că cele mai multe sunt în partea din stânga, iar în partea din dreapta avem o margine cu un port USB, Kensington Lock și cititorul de carduri. Unitatea optică a fost eliminată de pe cele mia multe laptopuri, ea devenind inutilă în ultimii ani.

Te-ar mai putea interesa