HP 17-by3027nq, laptop argintiu de 17 inci

Laptopul din imagine arată foarte bine pe argintiu și cu ramă neagră, care se asortează cu interfața sistemului de operare (Windows 10 nu e preinstalat). HP 17-by3027nq oferă un ecran generos pentru ca voi să puteți vedea mai bine conținutul sau vă place un spațiu e lucru mai mare. Veți putea vedea filme de la o distanță puțin mai mare dar se poate conecta un HDMI în caz că aveți un televizor sau monitor în apropiere. Laptopurile sunt mult mai populare decât desktopurile deoarece oferă mai multe dotări într-un design mult mai compact.

Performanțele sunt acceptabile pentru cât costă și trebuie să luăm în calcul și portabilitatea sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 17 by3017nq

Configurațiile diferă de la o serie la alta și veți vedea că cele mai accesibile laptopuri oferă un scor de performanță nu chiar grozav. Varianta de jos vine cu cel mai nou Core i7, adică e vorba de a 10-a generație. Pentru a extinde mai mult spațiul, se poate folosi un hard disc extern sau chiar un SSD că doar laptopul are porturi USB. Pe acel mediu de stocare extern se pot ține fișierele media sau cu caracter confidențial.

Păreri pro și contra

Un laptop mare oferă un hardware cu performanțe superioare, dar și o conectivitate bună. Ecranul IPS e cea a inspirată opțiune deoarece oferă o calitate video superioară. Oferă o autonomie modestă care nu se compară cu cea a unui ultraportabil care are componente mai eficiente. În acest buget, se pot alege și laptopuri de gaming dacă vă place să aveți o placă video performantă pentru jocuri sau aplicații profesionale. Arată bine și mi-ar fi plăcut să văd o tastatură iluminată în acest buget. Acesta este un minus ar acestui laptop dar poate că nu o veți folosi deoarece reduce autonomia și temperaturile laptopului.

HP 17-by3027nq are un raport preț/performanță bun, dar și un ecran foarte generos. Vorbim de noul procesor Ice Lake de la Intel, o memorie cu frecvență generoasă, un SSD rapid și o placă video dedicată. Nu mă refer la placa video Intel care e integrată, ci la cea GeForce MX330 care are 2GB memorie dedicată.

Te-ar mai putea interesa