HP 17-by3017nq, laptop cu i5-1035G1 şi ecran de 17,3 inci

HP 17-by3017nq e un laptop din categoria multimedia pentru persoanele interesate de ceva performant pentru sarcini precum vizionat filme FHD, jocuri foarte optimizate (aşa încât să funcţioneze şi pe Intel HD) şi navigat pe Internet.

Laptopul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop de culoare gri deschis (natural silver) care are o greutate de 2,5kg. Puteţi vedea că are tastatură numerică în partea dreaptă aşa încât să puteţi introduce numere rapid în cazul în care sunteţi contabil sau ceva de genul.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 17-by3017nq are o portabilitate decentă prin faptul că are greutate de 2,5kg şi o baterie care poate să ţină şi 4-5 ore. trebuie să ţineţi cont de faptul că are ecran de 17,3 inci şi că stocarea e una duală (SSD+HDD).
Pentru ca imaginile să se vadă foarte clar acest model vine cu panel IPS şi strat anti-glare (lumina nu se reflecta de pe suprafaţa acestuia).
Memoria RAM e una suficientă de 16GB, ambele sloturi fiind ocupate.
În opinia mea stocarea e la superlativ deoarece are un SSD de 512GB şi HDD de 1TB. În acest fel o să aveţi suficient spaţiu de stocare.
Chiar dacă nu vine cu unitate optică în schimb are 3 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ac şi HDMI.
Nu are nici sistem de operare preinstalat, motiv pentru care eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Placa video e un cip grafic integrat în procesorul i5. E un Intel HD suficient de puternic pentru a reda filme HD sau Full HD.

Acest laptop e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva cu ecran mai mare şi cu performanţe peste medie. Procesorul i5-1035G1 oferă un scor de 7970 puncte pe cpubenchmark, iar din asta ne dăm seama că are nişte performanţe foarte bune.

Te-ar mai putea interesa