HP 17-by3001nq, laptop cu ecran mare și procesor i5

Avem un laptop ceva mai mare și poate că din poza de jos ați zice că semănă mult cu cele de 15 inci. Ei bine, e vorba de HP 17-by3001nq care are un display de 17.3 inci și ceva mai mult spațiu în jurul tastaturii. Pe de altă parte, variantele mai mici (cele de 14 inci) nu oferă acea tastatură numerică și greutatea laptopului e mult mai mică. Spațiul de stocare e oferit de un SSD avansat de tip M.2 și e mult mai compact decât unul de tip SATA.

Designul laptopului e similar cu cel al altor modele și văd că e complet negru. Poate că nici nu vă doriți o ramă foarte subțire la ecran cum văd la multe alte laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt populare, deoarece sunt prezente și pe alte laptopuri: Core i5-1035G1, memorie DDR4 de 2666 MHz și SSD de 512GB. Vedem că acele componente clasice din anii trecuți au fost înlocuite de altele mult mai avansate și laptopul se mișcă precum o tabletă, adică aplicațiile pornesc mult mai rapid (chiar și sistemul de operare). Nu costă foarte mult dar sunt multe modele cu hardware diferit și ecran mai mic, însă eu nu aș face un astfel de compromis.

Păreri pro și contra

E prezent un procesor din generația a 10-a care folosește tehnologie 10 nm. Autonomia laptopului e una destul de mare și e influențată de stilul utilizatorului (setări făcute, aplicații rulate și conținut redat). Un ecran de 17 inci e satisfăcător pentru că nu veți lucra de la distanță pe el și productivitatea crește cu un mouse. Vi se oferă suficientă memorie și spațiu de stocare, dar mai sunt și servicii de stocare pentru fișiere media.

HP 17-by3001nq oferă o conectivitate foarte bună, mai că nici nu veți simți lipsa PC-ului sau poate că anterior ați avut tot un laptop. Porturile USB sunt de tip 3.1 , dar avem și unul de tip 3.1 pentru a conecta un mouse. Lipsa unui sistem de operare ca Windows 10 se vede și în prețul laptopului și se poate instala ușor de pe un stick.

Te-ar mai putea interesa