Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 17-bs001nq, laptop cu AMD Radeon 520 2GB

Laptopurile de 17 inci sunt destul de căutate doar că nu toate sunt prea accesibile și poate că nu vă plac că sunt prea grele. Totuși, HP 17-bs001nq e un model ceva mai portabil și care arată bine, iar la interior avem un hardware destul de avansat. Aș putea spune că face parte din segmentul multimedia deoarece are acea placă video AMD Radeon 520 și procesorul Core i5. Acea placă video e similară ca și performanțe cu GeForce 920M, deci nu e foarte grozavă când jucați jocuri.

Poate că din poza de jos nu pare atât de mare, însă e vorba de un model de 17 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pe acesta avem noul i5 Kaby Lake care lucrează la o frecvență bună și e însoțit de o placă video Intel. Se comută automat pe cea dedicată când rulați conținut video sau chiar și jocuri. E perfect dacă vă rezumați strict să înlocuiți vechiul PC și să-l folosiți pentru taskuri office.

Memoria RAM a acestui laptop e destul de generoasă, însă poate fi mărită la mai mult dacă doriți pentru că sunt plăcuțe chiar și de 8GB.

Păreri pro și contra

Windows 10 e singurul sistem de operare care l-aș instala pe un laptop nou și instalarea nu durează mult dacă o faceți de pe un stick USB 3.o. Cred că mulți dintre voi veți aprecia că are un hard disc atât e mare, dar nu e cel mai rapid și eu aș considera un SSD de 250GB, iar hardul l-aș folosi cu un rack extern. E echipat cu unul dintre cele mai bune IPS-uri de pe piață, pentru că are o rezoluție potrivită – 1080p. Va trebui să alegeți conținut video superior pentru a scoate în evidență acest ecran, dar și scrisul e mult mai clar și nu mai trebuie mărită imaginea pentru a citi.

HP 17-bs001nq se simte plăcut la atingere și tastatura e una foarte elegantă. Puteau îmbunătăți puțin construcția pentru a reduce carcasa, astfel încât să devină mai portabil. Însă dacă îl țineți doar pe birou nu cred că acest aspect e prea deranjant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu