HP 17-an101nq, laptop de gaming Omen

Acest model Omen numit HP 17-an101nq e o variantă ceva mai mare decât restul iar acest aspect e vizibil din poze dar și nume. Un ecran mai mare e mai apreciat de utilizatori deoarece veți vedea mai multe pe acel ecran și trecerea de la PC la un laptop nu mai așa de mare. Oricum nu veți sta foarte departe de el și cred că veți aprecia foarte mult calitatea oferită de panoul IPS. Această serie poate avea chiar și un ecran cu refresh mai mare, însă e evidențiat doar dacă veți obține mai multe fps-uri.

Laptopul acesta arată foarte bine datorită finisajelor, liniilor agresive și tastaturii iluminate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar laptopuri de gaming au memorie cu frecvență atât de mare și permit upgrade-uri bune. Aveți un slot liber la RAM și placa de bază suportă SSD de tip M.2. Astfel, nu veți renunța la spațiul de stocare generos oferit de hard și pe acel M.2 puteți pune sistemul de operare Windows și jocurile, kiturile și fișierele media le țineți pe hard.

Aveți o tehnologie WiFi ac 2×2 astfel că vă puteți lua gândul de la cablul de rețea, însă trebuie să aveți un semnal bun.

Păreri pro și contra

Construcția sa e solidă, răcirea își face treaba indiferent de situație, ecranul e superb și prețul îl recomandă. Autonomia nu e chiar atât de mare cât e menționat (maxim 11 ore) pentru că, în general, laptopuri de gaming nu excelează la acest capitol. Acesta e perfect pentru cei pasionați de jocuri și nu numai, deoarece are componente similare cu cel de pe PC. Discutăm de un procesor cu 4 nuclee care are o placă video modestă, însă pentru jocuri recomand să o folosiți doar pe cea GeForce. Ieșire DisplayPort e interesantă pentru că nu o regăsim pe multe alte laptopuri și veți putea conecta un monitor suplimentar (chiar 4K sau cu G-Sync).

HP 17-an101nq e destul de greu însă nu e făcut pentru a fi un ultraportabil, iar dacă vi se pare că vă depășește bugetul, optați pentru unul cu display de 15 inci.

Te-ar mai putea interesa