HP 15s-fq3016nq, laptop de 15 inci cu Celeron N4500

După cum v-ați dat seama din codul lui HP 15s-fq3016nq, acest model e unul de 15 inci. Iar, componentele îl fac un laptop pentru sarcini de birou. Nu aș vedea de ce acest model nu ar putea fi utilizat pentru școala online sau ceva similar.

Acest notebook are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un model de culoare argintie (producătorul descrie culoarea ca fiind natural silver).
De asemenea, din imagine se poate vedea că e vorba despre un model cu tastatură completă și cu ecran de proporții normal.

HP 15s fq2063nq

Păreri pro și contra

15s-fq3016nq este un model de la HP care vine cu Celeron N4500, 8 giga RAM și stocare pe SSD. De pe urma acestor caracteristici tehnice ne putem da seama că e vorba despre un laptop de bază care poate fi utilizat pentru editări documente, navigat pe net și filme.
Datorită faptului că nu are placă video cu memorie dedicată, acest model nu va putea fi utilizat la jocuri. Nici măcar la cele mai simple.

Din nefericire nu are nici sistem de operare preinstalat. Acesta este motivul pentru care vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB tip 3.0.

Dacă ar fi să evidențiez principalele avantaje ale acestui model, atunci aș preciza ecranul foarte clar, memoria RAM în capacitate standard și stocarea pe Solid State Drive.
Procesorul e unul mai slăbuț în comparație cu altele, dar scoate un punctaj de 2005 puncte la cpubenchmark. Acest punctaj îl face similar ca performanțe cu procesoarele Pentium de acum mulți ani.

Un aspect important de care trebuie să țineți cont e faptul că are portabilitate foarte bună. Acest lucru se datorează greutății de 1,7 kilograme și bateriei care ține maxim 6-7 ore.

Per ansamblu, dacă sunteți interesați de un laptop pentru acasă cu dotări de bază, atunci acest model ar fi foarte bun pentru dvs. De asemenea nu trebuie neglijat nici faptul că are un număr normal de porturi precum 3 USB, 1 HDMI, card reader, wireless ac etc.

Te-ar mai putea interesa